43.Bölüm

20.4K 438 402
                                    

Uyarı!! Cinsellik içermektedir rahatsız olacaksanız bölümü atlayın, kaçıracağınız bir şey yok.

Çadırın dışından gelen çalı sesi ile oturduğum yerde doğrulum, çıtırtı sesi giderek artıyordu.

Ses tam çadırın girişinde durdu ve fermuar yavaşça açıldı içimi garip bir his kaplamıştı ama gelen Jungkook olmalıydı.

Fermuar tamamen açılınca bir el kumaşı kavradı ve çekti, Jungkook'u görünce içim rahatlamıştı.

Bana garip bir bakış atıp içeri girdi, "Napıyorsun?" deyince omuz silkip onu kendime çekip sıkıca sarıldım bugün olanlardan sonra iyi gelmişti.

Bana sarılırken "Senin için endişeleniyorum." dediğinde onu kendimden ayırıp suratını avuçlarıma alıp gözlerinin içine baktım. Sevdiğim adamın dışı kadar içide güzeldi. Gözlerinin içine bakıp "Ben seni hak edecek ne yaptım acaba?" deyip sırıtınca suratını büyük bir gülümseme kapladı.

O kadar yakışıklıydı ki her geçen gün ona daha fazla bağlanıp aşık oluyordum.

Hayatımda olmasını bir an bile yanımdan ayrılmamasını istiyordum, sadece onu istiyordum.

Onu kendime biraz çekip dudaklarımızı birleştirdim. Bana karşılık verirken ellerimi yanaklarından saçlarına kaydırıp okşamaya başladım.

Ellerini belime atınca kucağına çıkıp yerleştim. Kaslı vücuduna kendimi yaslayıp onu öpmeye devam ettim.

Kalçamı ileri geri hareket ettirmeye başlayınca Jungkook dudaklarımızı ayırıp "Olanlardan sonra bunu yapmak istediğinden emin misin?" dediğinde gülümseyip "Tek istediğim sensin." deyip onu tekrar öptüm.

Geri çekildiğinde ikimizde nefes nefese kalmıştık, nefesini dengelemeye çalışıp "Neden evde değilde burada?" deyince kocaman sırıttım ve "Ben seni şimdi istiyorum abi."dedim

"Madison emin misin?" dedi ciddi bir sesle, kaşlarımı çatıp "Sen çok mu soru soru soruyorsun bu gece." dediğimde sırıttı.

"Peki öylese." deyip beni tekrar öpmeye başladı. Belimdeki elini tişörtümün etek kısmına götürdü ve yavaşça çıkarıp kenara attı. Ardından yavaşça elini omuzuma götürdü ve stütyenimin askılıklarını aşağıya indirdi.

Tek elini sütyenimin kopçasına atıp tek seferde açtı ve çıkartıp kenara attı.

Kendi üzerinide çıkarınca çıplak vücutlarımız birbirine değiyordu. Boynumu öpmeye başlayınca irkildim. Hava soğuk olmasına rağmen artık üşümüyordum.

Ellerimi sırtından pantolonuna kaydırdım ve kemerini çözdüm.
Yapmaya çalıştığımı anlayıp hızla pantolonunun önünü çözdü.

Boynuna yaklaşıp kokusunu içime çektim büyülenmiş gibiydim. Belimden kavrayıp arkaya yavaşça yatırıdı.

Dağılmış saçlarına baktım loş ışıkta çok yakışıklı görünüyordu. Pantolonunu çıkartıp üzerime eğildi ve beni tekrar öpmeye başladı.

Elleri vücudumda gezdikçe kasılıyordum. Öpücüklerini boynuma kaydırıp boynumu emmeye başladı. Gıdıklanıyordum "İz kalacak yapma." dedim kıkırdayarak.

Kafasını kaldırıp bana baktı ve sırıtarak "Amacım o zaten." dedi. kalçamı kaldırınca iki eli ile pantolonumla birlikte iç çamaşırımı çıkarttı. Artık karşısında çırılçıplaktım.

Pantolonu kenera atıp beni süzdü ve "Çok güzelsin, asıl ben seni hak edicek ne yaptım?" deyince kollarımı boynuna dolayıp dudağından sertçe öptüm.

Dengede durmasını sağlayan kolunu hızla çekip onu yatırdım ve üstüne çıktım. Hızla yaptığım bu hareket yüzmden şaşırmıştı, suratına eğilip "İz bırakma sırası bende." deyip boynuna dişlerimi
geçirdim.

Jungkook'un ağzından ufak bir inilti dökülünce ısırmayı bırakıp dikleştim. Kendimi biraz aşağı kaydırınca baksırının altındaki sertleşmiş penisini hissedince vücudumu anlık olarak bir elektrik kapladı.

Kalçamı ileri geri hareket ettirince Jungkook'un kafası hafifçe geri gitti. Bir süre daha ileri geri yaptım ardından baksırını sıyırınca. Hızlıca çıkartmama yardım etti.

İkimizde çırılçıplak kalmıştık. Jungkook ellerini belime koyup hafifçe kavradı, göğsünden destek alıp kalçamı içime girmesi için kaldırdığımda penisini kavrayıp girişime sabitledi.

Kalbim artık bacaklarımın arasında atıyormuş gibiydi. Derin bir nefes alıp yavaşça oturmaya başladım. Vücuduma yayılan acı ile karışık haz duygusuyla inledim.

Jungkook belimi yavaşça aşağı doğru bastırınca tamamen içimdeydi. İçimdeki varlığına alışmak için bir süre bekledim.

Yavaş hareketlerle gelgit yaparken Jungkook'un nefesinin hızlandığını fark ettim.

Hareketlerimi hızlandırırken haz giderek artıyordu ama artık hareket edemiyecek kadar kasılmıştım. Ben durunca Jungkook belimi sıkıca kavrayıp beni üstünden kavrayıp sırt üstü yatırdı.

Eli ile bacaklarımı ayırıp gövdesini bacak arma hizalayıp yavaşça içime girdi. Yüksek bir şekilde inleyince hızla elini ağzıma bastırıp "İnsanlar uyanırsa olay çıkar." dediğinde kafamı hafifçe salladım.

İçimde gelgit yapmaya başlarken elini ağzımdan çekmek için bir hamle yaptı ama elini hızla yakalayıp ağzıma daha çok bastırdım. Kendimi tutmakta zorlanıyordum.

Bana anladım der gibi bir bakış atıp içimdeki gelgitlerini hızlandırdı. Yüksek sesle inlememe rağmen eli yüzünden boğuk çıkan sesi duyunca sırıttı ve "Neden istediğini şimdi anladım." derken dahada hızlandı.

Kasılmalarıma engel olamıyorumdum elim ile kolunu kavrayıp destek almak için sıktım. Jungkook kendini sıktığı için ağzından çıkan boğuk iniltiler beni daha fazla azdırıyordu.

İçimde daha fazla gelgit yapmaya başlayınca kasıklarımın sızladığını hissettim daha önce boşaldığım zamanki histi bu.

Kıvranırken artık inlemeden çok çığlık atacak raddeye gelmiştim. Jungkook gelgitlerini iyice hızlanmışken kafasını arkaya atıp boğuk bir şeklde inledi.

Birden yavaşlayıp içimdeki penisi titreyince boşalacağını anladım, kafasını daha çok geriye atıp sesli bir şekilde inledi.

Bir süre durduktan sonra gelgitlerine devam edince sızlamalarım artmıştı belimin altı yanıyordu kalçam sızlarken hafifçe titreyince zevkle inledim ve boşaldığımı fark ettim.

Boşlukta gibi hissediyordum ama bu boşluk zevk veriyordu. Jungkook içimden çıkıp üstüme eğildi ve dudağıma bir öpücük kondurup yanıma uzandı kafamı göğsüne koyup gözlerimi kapatacakken aklıma boşaldığımız geldi.

Hızla doğrulup korkuyla Jungkook'a baktım şaşkınca bana bakıyordu dehşet dolu bir sesle "Ya hamile kalırsam." dediğimde kocaman gülümseyip "Sakin ol yarın erkenden eczaneye gidip hap alacağız yani kalamazsın." dediğinde derin bir nefes verdim.

Jungkook oturduğu yerde dikilip boynuma küçük bir öpücük kondurup "Aslında baba olsam fena olmaz." dedi gülümseyerek. Bende gülümseyip "Saçmalama." deyip onu hafifçe itip omzundan ısırdım.

Beni sıkıca kavrayıp kendine çekti ve "Senin gibi bir güzellikten bebek istemek suç mu niye ısırıyorsun?" dediğinde onu itip uzanmasını sağladım ve susması için dudaklarına bir öpücük kondurup göğsündeki yerimi alıp kendimi uykuya teslim ettim.

Üvey Abim Jungkook +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin