24. Bölüm

28.3K 579 299
                                    

Annemleri resepsiyonda beklerken pansumanımı saklamak için taktikler düşünüyordum omzumda bir el hissedince arkama döndüm Jungkook'tu kulağıma eğilip annemler arabada bekliyor." deyip beni bekledi ayağa kalkıp onu takip ettim.

Annem öne binmişti babamda zaten arabayı kullanıyordu arabaya bindim Jungkook kapımı kaptıp diğer kapıdan binip yanım oturdu.

Dışarıyı izlemeye başladım on beş dakikalık bir yolumuz vardı.

Hava alanına girip annemlerin uçak işlerini son kez onaylatmasını bekledik. Görevli yolu gösterince Jungkook ile onu takip etmeye başladık.

Uçağa bindiğimizde ne kadar özlediğimi fark ettim en her zaman oturduğum arkadaki koltuğa oturup çantamı masaya koydum.
Jungkook'ta tam karşımdaki koltuğa oturdu.

Annem ile babamda önümüzdeki koltuklardaydılar zaten Jungkook hariç herkesin yeri genelde aynı olurdu sekiz yolcu koltuğu bulunuyordu ilk sıradaki ters koltuklara kimse oturmazdı ikinci sıranın sağ tarafı annemin sol tarafı babamındı üçüncü sırada ise tersti ama Jungkook bazen o koltuklardan birine bazende dördüncü sıranın sağına otururdu, ben ise hep dördün soluna otururdum.

Yaklaşık on dakika sonra uçak havalanmıştı. Annemle babam önümüzde gülüşerek konuşuyorlardı Jungkook ise camdan dışarıya bakıp müzik dinliyor arada sırada napıyorum diye bana bakıyordu.

Başım çok ağrıyordu duyduğum ufak ses bile beynimde yankılanıyordu. Annemle babamın gülme sesleri beni çileden çıkarmaya başlamıştı. Hızla ayağa kalktım ve lavaboya gittim. Elimi yüzümü yıkayıp derin derin nefes almaya başladım. Klozetin kapağını kapatıp üstüne oturdum ve kafamı boşaltmaya çalıştım ama hala daha sesler duyuyordum. O sırada tuvaletin kapısı çaldı. Ayağa kalktım ve kapıyı araladım, gelen Jungkook'du. Kapıyı tamamen açıp içeri girdi ve arkasından kapıyı geri kapattı. Klozetin üstüne geri oturdum.

''Noldu? İyi misin?''dedi ve karşıma geçip eğildi.

''İyiyim sadece başım ağrıyor.''dedim. O sırada sesler gelmeye devam ediyordu. Kulaklarımı ellerimle kapattım ve duymamaya çalıştım. Jungkook tuveletten çıktı ve iki dakika sonra elinde su ve bir hap kutusuyla geri geldi.

''Al iç bunu, ağrı kesici.''dedi ve bir hap çıkarıp su ile birlikte bana verdi.

Yaklaşık onbeş dakika lavaboda oturdum. Jungkook'da benimle birlikte bekledi. Sonunda biraz düzelmiştim. Yavaşça ayağa kalktım ve Jungkook'a baktım

''İyiyim.''dedim. Jungkook gülümsedi ve kapıyı açtı. Önden gidip yerime oturdum. Annemler sanırım uyumuşlardı.

Jungkook bu sefer karşıma değil yanıma oturmuştu. Ellini uzatıp, sağ elimi eline aldı yavaşça okşamaya başladı. Kaşlarımı kaldırıp "Annemler." dedim .

Bana bakıp omuz silkti ve dudaklarını yalayıp "Korktun mu kardeşim?" dedi sesizce elini bırakıp ayağa kalkım ve biraz öne gidip annemlere baktım uyuyorlardı.

Annemin yanında duran şişeyi kavrayıp yere attım ve Jungkook'a bakıp "Tüh düştü." dedim yapmacık şekilde kaşlarını kaldırıp beni izlemeye başladı kalçamı hafif sallarken öne eğilip suyu alıp belimi doğrulttum ona baktığımda alt dudağını ısırıp gülümsediğini gördüm.

Yavaş adımlarla koltuğumun önüne geldim ve tam oturacakken elimi kavradığını hissettim istediğim olmuştu dudağımı ısırıp gülümsedim ve ona döndüm bana bakıp "Ne istiyorsun?" dedi.

Cevap vermeyip koltuğuma oturmaya çalıştım ama kolumu sıktı ve beni kendine çekip kucağına aldı ve saçlarımı okşamaya başladı nefesi suratımı okşayınca irkildim .

Ellerim ile kafasını kavradım ve "Yaramazlık mı istiyorsun abi?" deyip sırıttım. Elini kalçama atıp sıktı ve "Beni azdırıyorsun güzellik." deyip boynumu açıkta bırakmak için saçımı arkaya atım boynuma yaklaştı.

Heyecanlanmıştım ama bu olay beni daha fazla azdırıyordu "Bana ne istediğini söyle abi." dedim kulağıma yaklaşıp kısık bir sesle "Seni dedi."

Üvey Abim Jungkook +18Where stories live. Discover now