1.6

13.1K 548 116
                                    

Medya: Eskidendi, Çok Eskiden

~
02.05.2019

"Yeter artık" elimden alınan içki bardağıyla kaşlarımı çattım. Alan kişi ise hiç değişmiyordu.

Elimi bardağı almak için uzattım, ben almaya çalıştıkça o çekiyordu.

"Hadi amaaa birazcık eğlenmeye hakkım var dimi?" İşaret ve baş parmağımın arasında az bir boşluk kalacak şekilde ona gösterdim ve elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi bakmaya başladım.

Gözleri gözlerime kenetlenmişken aniden bardağı elinden çekip fondip yaptım. O ise bana kızgın bakışlar atmakla meşguldü kızgınlığını umursamayarak hayali bir öpücük yolladım.

"Çok sıkıcısın çooookk" kelimeleri uzatarak konuşmamdan ve birazda etrafı bulanık görmemden kafayı bulduğumu anlamam uzun sürmedi.

Peki kimin umurundaydı ki? Bu gece eğlenme gecesiydi.

"Sıkıcı olan ben miyim... bu sıkıcılık değil ahmak" eliyle kafamı itip bardağımı aldığında yüzümü buruşturdum. " eve nasıl gitmeyi planlıyorsun, baban seni böyle görünce ne açıklama yapacaksın?"

Yavaşça sırıttım " eve gideceğimi kim söyledi ki?" Kolundan tutup bir bardakta ona içki doldurdum. "Hadi ama nenem gibi davranmayı kes, genciz biz biraz eğlenmeye pek âlâ hakkımız var" doldurduğum içkiyi ağzına doğru boşalttım.

"Bırak beni" elimi itti. " Ne halin varsa gör" sonkez bacağıma tekme atıp göremeyeceğim kadar uzaklaşmıştı.Yada benim gözlerim bozulmaya başlamıştı hangisi bilemiyorum.

~
Birinin beni arkadan dürtmesiyle arkamı döndüm. Elinde içki bana sırıtarak bakıyordu.

"İster misin?" Bardağı yüzüme doğru sallarken sırıttım.

"İstemez miyim" Elinden bardağı alıp direk fondip yaptım. " Demek sonunda dediğime geldin ha?" Bu dediğim komiğine gitmiş olacak ki güldü.

"Aynen yaaa.. biz genciz genç" düşecekken onu tuttum. "Eğlenmeliyizzz bir daha mı genç olacağız" bu dediğine bende onunla beraber güldüm.

Elimi ona uzatıp 'çak' yaptım. Biraz zor oldu ama oda elime çakmıştı sonunda.

"Çok ses yok mu?" Bana sorduğu sorunun ardından vücudunu yaslamıştı bedenime, elimle belini sardım bende.

"Kafam çatlayacak sanırım birazdan" Verdiğim cevaptan sonra elimi tutup gözlerime baktı.

"Terasa mı çıksak" Kafamı olumlu anlamda salladım ve elini tutmaya devam ederken kalabalık ortamdan sıyrılıp terasa düşe kalka geldik. Sanırım biraz kilo almıştı çünkü bana yaslanırken onu tutmak bi hayli zor oluyordu.

SARE || TextingWhere stories live. Discover now