113

633 73 9
                                    

(a rész elé írok, hátha többen látjátok, de utána is lesz egy kis magyarázkodás tőlem...)

először ijesztő volt a helyzet, mert úgy tűnt, 24 óra és 27 perc alatt sikerült megteremteni a 100 millió megtekintést DE végül kiderült, hogy sikerült 24 óra alatt 101 millió megtekintést összehozni. mindazok, akik streamelték, megérdemeltek egy óriási dicséretet:) viszont ne hagyjátok abba, mert sok rekordot kell még megdöntenünk! illetve 25én kijön a másik videoklip is a dynamiteról és bizony, arra is meg kell szereznünk a 100 milliót~  ja, és a magyar youtubeon #2 a trendingen!

 mindazok, akik streamelték, megérdemeltek egy óriási dicséretet:) viszont ne hagyjátok abba, mert sok rekordot kell még megdöntenünk! illetve 25én kijön a másik videoklip is a dynamiteról és bizony, arra is meg kell szereznünk a 100 milliót~  ja,...

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

+ már korábban volt egy hasonlóról szó itt, de azért ez sem árt, úgyhogy örülnék, ha elolvasnátok (magyarul a kép alatt)

+ már korábban volt egy hasonlóról szó itt, de azért ez sem árt, úgyhogy örülnék, ha elolvasnátok (magyarul a kép alatt)

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

hogy NE streameljünk:

1, ne állítsd folyamatos lejátszásra, ne nyomj az újra játszás gombra és ne frissíts rá (tehát lehetőleg keress rá újra minden alkalommal, mikor véget ér)

2, ne nézz lyrics videókat (color coded stb, ugyanis van felirat az eredeti videóhoz is, inkább azon nőjön a megtekintések száma, mint egy random videón, ami direkt azért készült, hogy elvonja róla a figyelmet és minél több megtekintést kapjon.)

3, ne nézz reakció videókat (ezt nem igazán értem miért, szerintem ezzel nincs probléma, ha közben azért a rendes videoklipet is nézitek!)

4, ne némítsd le a videót*

5, ne ugord át, ne ugorj a végére a videónak*

6, ha van, ne ugord át a reklámot (uhm, őszintén, simán átugorhatjátok, mert a bighit nem ebből fog meggazdagodni...)

7, ne legyen több lapon megnyitva* (lehet viszont több eszközt is használni, csak mindegyiken más fiókkal legyél bejelentkezve!)

8, ne foglalkozz az antikkal, értelmetlen (a blinkek amúgy elképesztően pofátlanok lettek mostanában... tisztelet a kivételnek.)

9, ne tedd, ne hallgasd lejátszási listában, csak úgy önmagában

10, ne használj automatikus lejátszást*

FATE // vminkook // FORDÍTÁS ⚣Donde viven las historias. Descúbrelo ahora