115

926 52 5
                                    

UPDATE: egy nagyon aranyos személy lefordította nektek, szóval mindenki köszönje meg BOOM032-nek! nyilván teljesen máshogy fordít ő, mint én, de őszintén, semmi energiám átírni az én stílusomba, elég lesz megszerkeszteni. még egyszer, köszönjünk szépen!

azért ezt itt hagyom, de tekerjetek le a részig! 

((nem fogtok örülni annak, amit most mondok.

mint tudjátok, csak idő közben jöttem rá arra, hogy én nem igazán látom Taehyungot bottomnak. de hogy így... egyáltalán nem. képtelen vagyok rá. max switch, de most ne erről beszéljünk.

ebből kifolyólag eléggé elgondolkoztam azon, hogy abbahagyom a fordítást. de mivel már ennyien olvassátok és kedvelgetitek a részeket, úgy döntöttem, hogy befejezem. a másik két évadot nem fogom lefordítani és (tudom, hogy most ennek nagyon sokan nem fogtok örülni...) a felnőtt tartalmú részeket sem.

senki ne várja el tőlem, vagy bárki mástól azt, hogy szembe menjen a nézeteivel, vagy olyat csináljon, amit nem szeretne. 

viszont. ha van olyan személy itt köztünk, aki hajlandó lenne lefordítani a 115. részt, az  tegye meg, vegye fel velem a kapcsolatot, és küldje el. nagyon szívesen publikálom, de én magam fizikailag képtelen vagyok arra, hogy ezt megtegyem. ha nem lesz ilyen személy, nagyon röviden összegzem hogy mi történt és aztán haladunk tovább.

gőzerővel keresek toptaes vkook sztorit, de az a baj, hogy egyszerűen nem találok. számomra fontos a minőség és egyenlőre csak switchesből találtam jót. úgyhogy meglátjuk, mi lesz ezután. már ha lesz időm bármire mert ugye... végzős vagyok.

tehát ha van olyan személy, aki megtenné ezt a szívességet a többiek kedvéért, még ezen a héten írjon nekem privátban. már nincs sok hátra és jó lenne hetente két részt kitenni, úgyhogy legkésőbb szerdáig meg kéne hogy legyen a rész, hogy ne kelljen sokat várnotok.

addig is a sopeos sztorit fogom fordítani, mindenképpen nézzetek bele, ahogy a többi kint lévő sztorimba is!

további szép napot, és kérlek, értsétek meg a döntésem

200909))

-


Yoongi épp a stúdióban volt Namjoonnal.

Taehyung unatkozott, miközben Yoongi ágyán ülve céltalanul pörgette az appokat a telefonján. Szombat reggel volt és Taehyung találkozni akart Jiminnel és Jungkookkal, mert hiányoztak neki.

Taehyung eldöntötte, hogy sétálni fog, hogy meglepje őket, mivel a ház nem volt annyira messze. Húsz perc alatt ért oda Jimin házához.

Taehyung rámosolygott az ismerős szolgára, aki kinyitotta neki az ajtót. Ő is aranyosan visszamosolygott rá és beengedte. Felsétált Jimin szobájába, izgatott volt, hogy megint láthassa őket.

Épp akkor nyitotta ki az ajtót, mikor Jimin egy hatalmasan nyögött. Taehyung szemei tágra nyíltak, majd gyorsan becsukta az ajtót, hogy a cselédek ne hallják meg. Jimin és Jungkook nem vették észre, hogy bejött, mivel tovább folytatták.

-Igen, igen, igen! – lihegett Jimin, mikor Jungkook nekiütődött.
Taehyung arca felforrósodott, ahogy a két fiút nézte Jimin ágyán. Jimin megint négykézláb volt, arcát pedig a párnákba temette.

Jungkook magán kívül volt, ez pedig Taehyungot felélénkítette. Taehyung csendben maradt, csak a bőr a bőrhöz való csattanását és a fiúk halk nyögéseit lehetett hallani.

Taehyung megmozdult, mire Jungkook felé fordult. Megijedt és felugrott, ezzel Jimint előrelökve, aki sikeresen beütötte a fejét az ágytámlába.

-Áú! – kiáltotta Jimin, miközben a fejét simogatta. – Amikor azt mondtam, hogy keményebben, nem gondoltam ilyen keményen!

Taehyung szája elé tette kezét, mikor nevetni kezdett. Jimin hátranézett és meglepetten felsóhajtott, mikor meglátta másik barátját. Jungkook felkuncogott és kihúzódott Jiminből.

– Taehyung, kedvesem, mit csinálsz te itt?

Jimin hátracsúszott, megpróbálta visszatolni magába Jungkook nemességét, de az nem akartengedelmeskedni és mellécsúszott. Jimin felnyüszített.

-Életem, megbocsájtanál ha ezt befejeznénk? – kérdezte Jungkook, megfogva péniszét amikor látta, hogy Jimin már mennyire el akarna menni.

Taehyung elpirult és félénken elmosolyodott.

– Csak tessék. Valójában élveztem a látványt.

Jungkook elvigyorodott és megint becsusszant Jiminbe, a kezei pedig megint megfogták a fiú csípőjét. Jimin hangosan felmorrant, ezzel kifejezve elégedettségét. Nemsokára megint felvették a ritmust, Taehyung pedig csatlakozni akart hozzájuk. Nagyon, nagyon akarta.
Így, Taehyung levetkőzött, míg végül csak egy kicsi, rózsaszín alsó volt rajta. Taehyung felmászott az ágyra melléjük, pont mikor Jimin felnyögött, farkából előtörő fehér anyag miatt. Pár lökés után Jungkook is elélvezett.

Taehyung a térdeire ült és várta, hogy a másik kettő kiheverje az orgazmus utáni extázist. Mindketten megizzadtak, nehezen lélegeztek, a hajuk pedig rátapadt homlokukra. Jungkook kockáin csillogott az izzadság, miközben megmozdult, ezzel Taehyungot még jobban feltüzelve, nagyon vonzónak találta párjait.

-S-srácok, azt hiszem készen állok megpróbálni – mondta Taehyung, miután Jungkook megtörölte Jimint. Jungkook rápillantott és felemelte szemöldökét.-Tényleg?- Igen, de kérlek legyetek gyengédek– bólintott Taehyung. Jimin felült.
- Ez csak természetes, baba. Kivel szeretnéd előbb?

Taehyung elpirult és vállat vont.

- N-nem érdekel. Én csak mindkettőtökkel lenni akarok.
Jungkook elmosolyodott és odahajolt Taehyunghoz, hogy csókot lopjon tőle. Taehyung visszacsókolt, ajkait megmozdítva. Jungkook vadabb lett, ahogy Taehyung egyre követelőzőbb. Jungkook elhúzódott. Nagy levegőt vett és Jiminre nézett, aki ott feküdt mellettük és őket figyelte.

- Jimin megy először- mondta rekedt hangon.– Nem tudnék most gyengéd lenni.

Taehyung ettől beindult. Nagyon szeretett volna részt venni egy kemény és gyors menetben, de mégis félt, hogy nem bírná ki.

- Később– suttogta Taehyung, lassan levéve alsóját, miközben Jungkook szemeibe nézett.

Jungkook megnyalta ajkát és elmozdult, hogy Jiminnek legyen helye.

FATE // vminkook // FORDÍTÁS ⚣Donde viven las historias. Descúbrelo ahora