Γυμνή και απροστάτευτη

766 59 1
                                    

   Ξύπνησα ως δύο Χέιλι: Η μία ήταν ήρεμη και γαλήνια μετά το βραδινό οργασμό που έζησε για πρώτη φορά στη ζωή της . Ευγνωμονούσε τους πάντες εκεί πάνω που έφεραν τον Σάιλας κοντά της.

  Η άλλη Χέιλι; Κρύφτηκα κάτω από τα σεντόνια μου , ήλπιζα ότι έτσι θα εξαφάνιζα αυτό που συνέβη. Δεν άντεχα να αντικρίσω τον θείο μου .  Αυτό με τη Γη που ανοίγει και σε καταπίνει γιατί δεν μπορεί να μου συμβεί; Το στομάχι μου με πονούσε, δείγμα ότι το κεφάλι μου είχε τύψεις και πολλά προβλήματα χωρίς να έχει την λύση.

   Όσο κι αν ήθελα να μείνω κρυμμένη κάτω από τα μυρωδάτα σεντόνια μου η μοίρα μου έβαζε προκλήσεις, μια από αυτές ήταν και το πρωινό ξύπνημα από τη μαμά.

- Χέιλι;

  Την άκουσα να χτυπάει την πόρτα , αντί να περιμένει να απαντήσω μπήκε μέσα μετά από αναμονή 0.000001 δευτερολέπτου από το χτύπημα.

- Αγάπη μου ξυπνα. Έχεις σχολείο.

  Ξεφύσιξα κλαψιάρικα και τυλίχτηκα πιο πολύ με τα σεντόνια μου

- Μη κάνεις σαν μωρό.

   Έβγαλα το μισό μου πρόσωπο έξω και την είδα να στέκεται από πάνω μου ντυμένη στην εντέλεια με τα δικηγορίστικα πανάκριβα ρούχα της.

- Μπορώ να μείνω στο κρεβάτι σήμερα;

- Έχεις σχολείο... οποτε όχι.

   Άρχισε να τραβάει τα σεντόνια από πάνω μου. Αυτό σήμαινε βιασμός της προσωπικής μου βούλησης και ελευθερίας! Έτσι και μεγαλώσω κανείς δεν θα με κουνάει από το κρεβάτι μου!

- Μαμά!

  Μούγκρισα κλαψιάρικα , σταμάτησα να παλεύω, πάντα γινόταν το δικό της σε αυτή τη περίπτωση του πρωινού βασανιστηρίου.

- Δεν θέλω να πάω.

  Είπα κλαψιάρικα με το κουταβίσιο βλέμμα μου .

-Γιατί? Γράφετε κάνα τεστ?

  Να της έλεγα ότι δεν άντεχα να αντικρίσω την πραγματικότητα στην οποία εγώ, Η Χέιλι Σάλβατορ, είχα αφήσει τον αδερφό του μπαμπά μου να με φέρει σε οργασμό? Ήθελα απλά να μείνω κρυμμένη καί νά ξεχαστεί όλο αυτό!

-Οχι... Απλά δεν θέλω. Μια μέρα θα είναι μόνο.

  Η μαμά μου με κοίταξε σοβαρή και μετά μου έσκασε ένα τρυφερό χαμόγελο . Αυτή ήταν η μαμά μου.

- Εντάξει Χέιλι.

   Έσκυψε στο κρεβάτι αφήνοντας ένα απαλό φιλί στο μέτωπο μου και για να επανορθώσει με σκέπασε πάλι με τα μυρωδάτα σεντόνια μου.

Σκοτεινό πάθοςDonde viven las historias. Descúbrelo ahora