Φυγή

611 57 5
                                    

Καθόμουν πάνω στα πόδια μου όσο ο Σάιλας δάγκωνε μέχρι θανάτου του στήθος μου που είχε γίνει Κατακόκκινο από τα δόντια γύρω από τις ρώγες, κι όχι μόνο. Έκλεινα τα μάτια να αντέξω το πόνο και τον ερεθισμό που προκαλούσε η γλώσσα του στο κορμί μου.

- Μη δαγκώνεις.

Ζήτησα ικευτικά κοιτώντας το ταβάνι και ταυτόχρονα κρατώντας με δυσκολία το τσιριχτό πόνου.

Ο Σάιλας τραβήχτηκε από το στήθος μου και έκανε πίσω τα μαλλιά μου για να ρίξει μια ματιά στις πιπιλιες που είχε αφήσει γύρω από το λαιμό μου.

- Αυτά μη τα δουν εντάξει?

Ένευσα καταφατικά. Στη συνέχεια πήρα το πρόσωπο του στα χέρια μου και τον φίλησα ερωτικά όπως μου μάθαινε τόσην ώρα στο κρεβάτι. Τα χέρια του χαϊδευαν τη πλάτη και το γυμνό μου στήθος. Άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου μπρος πίσω αφού έτσι η σκληρή στύση του μου έφερνε ηρεμία στην υγρή μου σχισμή .

- Χέιλι μη το κάνεις αυτό.

Τοποθέτησε άγρια τη παλάμη του γύρω από το λαιμό μου αναγκάζοντας με να σταματήσω. Τρόμαξα από αυτή τη βίαια κίνηση μόνο και μόνο επειδή ήθελε να γίνει όπως το ήθελε αυτός κι όχι όπως είχα ανάγκη εγώ.

- Μη τρομάζεις Πριγκίπισσα.

Με φίλησε πάλι κι έτσι ο φόβος έφυγε, όχι όμως και το χέρι του από το λαιμό μου. Η γλώσσα του έμπαινε στο στόμα μου και εξερευνούσε τα πάντα κι εγώ πέθαινα να τη γευτώ και δεν χορταινα αυτή την γεύση μέσα στο στόμα μου.

- Σάιλας!

Μόλις άκουσα τη φωνή του μπαμπά έξω από την πόρτα η καρδιά μου απλά σταμάτησε. Αυτό ήταν το τέλος μου. Ο Σάιλας σταμάτησε το φιλί , είχε γίνει χλωμός και πάω στοίχημα όλα τα λεφτά του κόσμου πως το ίδιο χρώμα είχα κι εγώ. Ο μπαμπάς μου μας άκουσε! Θεέ μου! Όχι όχι! Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό! Αν δεν ήμουν τόσο φοβισμένη θα έτρεχα σε όλο το δωμάτιο να ψάξω κάπου να εξαφανιστώ για πάντα.

- Μπιλ?

- Να μπω?

Κοιταχτήκαμε με ορθάνοιχτα μάτια. Ταίριζα από μέσα μου εκείνη τη στιγμή .

- Είναι σημαντικό?

Ρώτησε ο Σάιλας ενώ με πετούσε από τα πόδια του κοιτώντας τριγύρω πανικοβλημένος κάπου να με κρύψει.

- Θέλω να μιλήσουμε.

- Περίμενε λίγο.

Να πάρει! Ο Σάιλας άνοιξε τη ντουλάπα και με εχωσε μέσα πετώντας μου στο τέλος και τα ρούχα που μου είχε βγάλει πριν λίγη ώρα.

Σκοτεινό πάθοςWhere stories live. Discover now