'two

2.5K 228 387
                                    

Merhaba Güzellerim Önceki bölümde Minho'nun fotoğrafını koyduğum yerde bir sorun olmuş onu düzelttim ve bu yazı tipi şeysini falan düşündüm hikayeyi okuyunca anlarsınız Bool yorum ve bool Oy lütfen💖😙

Bölüm Şarkısı: Troye Sivan - Strawberries and Cigarettes

***
(Han Jisung)

Mor renkli sweatimin Kollarını çekiştirerek dinlediğim şarkının sesini kıstım.Okulun bahçesine girmiştim,insanların bazıları benim olduğumu anlayıp konuşmaya başlamışlardı bazılarıysa yüzümdeki maskeden beni tanıyamamışlardı bu iyiydi.Okula doğru yürümeye devam ettim.

Okula girdiğim zaman maskeyi çıkardım ve insanların sinsi,kötü ve nefret içeren bakışlarını hiçe saydım. Dolabımın önüne gelmiştim tam dolabı açacakken Daha yüksek bir şekilde işittiğim sesler dikkatimi çekti. "Hey Han Jisung baban senin onun soyadını taşıdığın için utanıyor mu?"
Başka bir ses kahkahalarla konuştu "Ya da belki onu zorla bir kız ile evlendirme planları kuruyordur erkeklerden uzak dursun diye"

Onları duymamış gibi yapıp dolabımı açtım önüme bir kaç tane kağıt fırlamıştı dolabım kilitliydi bunu nasıl yaptılar diye düşünürken gözlerimi dolapta gezdirdim Tabii Ya! Dolapta ince 2 tane boşluk vardı kağıtları oradan atmışlardı. Bir tanesini elime aldım ve özensizce buruşturulan kağıdı açtım

"Hey Hannie~ G*tün çok güzel gözüküyor bir gün tadına bakmak isterim.Oh dur! Unutmuşum Ben Heterosexual ve aynı zamanda Homfobiğim kkkkkkk!!!

Sinirlenmiştim bu notu kimin yazdığını biliyordum. Dolabı kilitleyip hızlıca koşmaya başladım. 12. Sınıfların olduğu kata çıktığım gibi koşarak Eski en yakın arkadaşımın olduğu sınıfa gittim."Seo Changbin burada mı? Acil olduğunu söyle" Beni duyan kız hemen Changbin'in yanına koştu ve ona bir şeyler söyledi. Changbin Kapıya doğru gelince konuştu "Hannie~ notumu almışsın, geleceğini bilseydim hazırlık yapardım" Changbin'in saçma salak gülüşlerine katlanamıyordum.

Sinirden Yumruğumu sıkışmıştım. O hala gülmeye devam ederken dayanamamış ve yüzüne bir yumruk atmıştım.

(Yazar)

Changbin sinirliydi konuşmaya başladı "Eşcinsel olan Han Jisung bana vuruyor öyle mi?" Changbin sinirli bakışlarıyla Jisung'u adeta eziyordu. Tabii ki Changbin de durmadı ve birbirlerine girdiler.

30 dakika sonra,Müdür Wooyoung'un Odası

Bay Woo sinirliydi, bu ikilinin kavgaları asla bitmiyordu ayrıca onların kavgasını halletmek için Müdür yardımcısı olan sevgilisi San ile flörtleşmeyi bırakmak zorunda kalmıştı.
İki hasarlı çocuğa baktı Jisung daha Zayıf ve Naif bir çocuktu o yüzden o daha çok hasar almıştı ama Changbin de kötü durumdaydı.
Bay Woo konuşmaya başladı "Neden kavga ettiğinizi sormayacağım bile ama ailelerinizi arayacağım haberiniz olsun şimdi çıkabilirsiniz"
Çocukların çıktığından emin olunca bay Woo hemen sevgilisinin Dudaklarına yapıştı.

Japonya,Jisung'un Annesi Ve Babası

Jisung'un Annesi: Telefonun Çalıyor.

Jisung'un Babası: Açıyorum.

Jisung'un Babası: Efendim bay Woo?

Bay Woo olayın Özetini geçti, ve bu olaylardan bıktığını anlattı. Jisung'un babasının gözlerinden alevler çıkacak haldeydi adeta. Japonya' da olmasaydı kim bilir Jisung'a neler neler yapardı. Bay Han anladığını söyleyip telefonu kapattığı gibi pür dikkat onu dinleyen eşine döndü. "Jisung... yine kavga etmiş.Hem de Changbin ile."

Bayan Han elini başına Vurdu ve kısık sesle konuşmaya başladı "Bıktım artık bu deli çocuktan" Kaldıkları otel odasının mini barından -ayrı da yazılıyor olabilir- soğuk bir su aldı kapağını açıp bir kaç yudum içti. Donuk ses yine konuştu "Eskiden en yakınımız olan Seo ailesi ile aramız bozuldu onun yüzünden" Bayan Han'ın aklına eski anıları geldi. Jisung Changbin'e eşcinsel olduğunu söylemeseydi böyle şeyler olmayacaktı.Bayan Han dışarıdan ne kadar donuk kalpsiz gözükse de gerçekten içli ve üzgün bir insandı...

Kadın bunları düşünürken eşi de neredeyse aynı şeyleri düşünüyordu. Sonrasında aklı başka bir şeye gitti Japonya'ya gitmeden önce cüzdanını bulan çocuk. Aklına bu gelince eşiyle hemen paylaşmak istedi "Baksana, bana cüzdanımı veren çocuğun neden numarasını istediğimi sormuştun ya"
Bayan Han kafasını salladı.Eşi devam etti "Onu Jisung'a koruma yani binevi Onu koruyacak bir arkadaş olarak çalıştırmak istiyorum." Bayan Han konuştu "Jisung'un durumunu biliyorsun ve ona erkek bir koruma mı almak istiyorsun?"

Adam başını iki yana salladı eşi bazen Dünya'nın en çekilmez ve garip insanı olabiliyordu gerçi zaten isteyerek evlenmemişlerdi bile. konuşmaya devam etti.
"O çocuğun gay olduğunu düşünmüyorum çok yakışıklı bir insan ayrıca Jisung'a bakmaz bile yani dert etme"  Bayan Han sadece "peki" demekle yetindi. Bir kaç dakika sonra Bay Han'ın sesi odada yeniden duyulmaya başladı "Biz burdayken Jisung yine kavga edecek,o yüzden Çocukla Kore'ye döndüğümüzde konuşacağım" Bayan Han ince bir sesle konuştu "Umarım çocuk eşcinsel veya lgbt bireyi değildir"

Bayan Han Ve Bay Han Yanılmıştı Lee Minho 12 yaşından beri Eşcinseldi...

                                     ***

Merhabaaaağ Umarım begenmissinizdir.Bu arada Changbin'e hate yapmayin Lixie yola sokacak onu.Bool Bool yorum atmayı ve oy vermeyi unutmayın lütfen Marulunuz sizi seviyor❤ (yazara saçlarından dolayı arkadaşı öyle diyor siz de diyebilirsiniz💖💖😙)

                                   
                                    ^^^
  
                                    ek notlar: Babaannem ve dedemlerde kaliyordum oradan geldim ve bu bölümü yazmak için sabahladım siz neler yaptınız?💞😙

                                        nazxlucifer.

Crazy |Minsung✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora