'four

2K 209 123
                                    

Merhaba çileklerim, lütfen bool bool oy ve yorum atar mısınız ? Böylece motive oluyorum ve bölüm yazma isteğim daha çok geliyor.♥️ Diğer yazarlar oy sınırı koyuyorlar belki bende yaparım. İlk defa Türkçe şarkı ekledim beğenir misiniz beğenmez misiniz bilmem?💗💗🥺

Bölüm Şarkısı: Redd- Siktiret boşver

***
(Yazar)

Jisung'un Babası: "Müsait misin?"

Jisung'un Annesi: "Evet"

Jisung'un Babası: "Kısa keseceğim zaten. Jisung bu gün de Jinwoo ile kavga etmiş yani Bu koruma işi kesin olacak haberin olsun. Çocuk ne kadar isterse vereceğim."

Jisung'un Annesi: "Peki"

Bay Han hemen telefonu kapatmıştı. Bayan Han oturduğu şezlongdan kalkarak odasına gitmeye başladı.

Han ailesinin evi, Soyeon ve Bayan Park

Küçük kız ilk önce elindeki oyuncağını masaya koydu. Bayan Park Jisung'a yemek yaptıktan sonra onun evine gideceklerdi. Soyeon mutfağa gitti, dudaklarını ıslatıp konuşmaya başladı. " şey Bayan Park bakabilir misiniz?" Bayan Park anında küçük kıza dönüp eğildi, gülümsüyordu. " Efendim güzel kız?"

Soyeon siyah saçlarını kulağının arkasına aldı ve konuşmaya devam etti "Biliyorsunuz bugün abimin doğum günü ve evde tek başına annemler de yok... Eğer izin verirseniz sadece bugünlük abimle kalıp doğum gününü kutlamak istiyorum."

Bayan Park ilk önce olumsuz bir şekilde başını sallasa da Soyeon ona Kendisinin de onlarla olabileceğini söylediğinde ikna olmuştu. Bayan Park 17:00 gibi pasta ve Jisung'a hem kendi adına hem de Soyeon adına hediye almaya gidecekti.

***

Han ailesinin evi, 20:16

Jisung bugün -temel ihtiyaçlar dışında-hiç odadan çıkmamıştı. Sadece Sabah Bayan Park ona kahvaltı getirince kapıyı açmıştı.
İnce ses ile ürkmüştü " Abi aşağıya gelir misin~?" Soyeon ve Bayan Park sabahtan beri ses çıkarmadan televizyon veya gürültülü şeyler çalıştırmadan yaşamaya çalışıyorlardı.

Jisung anlam veremeden hızlıca aşağıya inmeye başladı. Salona geldiğinde aslına bakarsanız gördüğü şey karşısında ağlayabilirdi. Bir pasta yanında 3-4 tane balon, süsler ve 2 tane de hediye vardı.

Koşarak Soyeon'a sarılmaya gitti. "So abiciğim" Soyeon'un gözlerinin içleri parlıyordu abisini ilk defa bu kadar içten gülümserken görmüştü. "Beğendin mi Sung-Sung" Jisung Soyeon'a Güldükten sonra karşılarında onlara gülümseyerek bakan Bayan Park'a döndü "Teşekkürler"
Bayan Park ona tatlı bir gülümseme bıraktı.
Jisung hediyelerini açtı, pasta yediler ve eğlendiler Soyeon uyumuş Bayan Park evine gitmişti. Jisung mutluydu.

Jisung'un odası, 23:42

8 dakika kalmıştı. Jisung heyecanlıydı. Yılda en çok mutlu olduğu şeyin gerçekleşmesi için bekliyordu.anlamını bilmediği bir şekilde her doğum gününde yıldız kayıyordu. Jisung hep Kendisinin gay olmamasını ve ailesinin ona kötü davranmamasını dilemişti. Ama onlar gerçek olmamıştı. Her sene belki bu sefer olur diye umutlaniyordu. Telefonunu eline aldı ve kontrol etti 1 dakika vardı derken

Yıldız Kayıverdi Jisung onu görmüştü!

"Umarım karşıma bir mucize çıkar ve beni onu çok severim."

   
                                     ***

AĞAĞAĞAĞ JISUNG NELER DİLİYOSUN ANNEĞĞMM. neyse bebeklerim dediğim gibi lütfen oylarınızı eksik etmeyin bool bool oy ve yorum lütfen💗🥺💜

 neyse bebeklerim dediğim gibi lütfen oylarınızı eksik etmeyin bool bool oy ve yorum lütfen💗🥺💜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hayatımda gördüğüm en güzel iki fanart (Birincisi ana ekranım hatta🥺💗)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Hayatımda gördüğüm en güzel iki fanart (Birincisi ana ekranım hatta🥺💗)

                               ek notlar:  Dijital çizim yapmaya başladım ve 5. Çizimim bitecek siz neler yapıyorsunuz?    

                                                   nazxlucifer.

Crazy |Minsung✔Where stories live. Discover now