'three

2.1K 202 173
                                    

Selaam babygirls Bölüme geçmeden önce Bool Bool yorum yapmayı ve oylamayı lütfen Unutmayın👉👈 Sizi seviyorum değerlisiniz💗 Bir de Minho 12 yaşındn beri gaydi derken 12 yaşında farketti yanlış anlaşılma olmasın 🥺

Bölüm Şarkısı: Melanie Martinez - Fire Drill

***
(Han Jisung)

Daha gözlerimi bile açmamışken birbirlerine karışan seslerin sahiplerini düşündüm birisi kardeşim Soyeon diğeri ise Bayan Park'tı gözlerimi açıp başımda dikilen ikiliye baktım
"Bay Han-" kadının sözünü kesip araya girdim "Jisung deseniz yeterli" Bayan Park anladığını belli etmek için kafasını salladı ve devam etti "Bay Han ve Bayan Han bugün Japonya'dan dönecekleri için Soyeon'a evde bakacağım. Kahvaltı yapacaktık sizin de yemenizi istedik"
başımla onay verdiğimde Soyeon ve Bayan Park çoktan çıkmıştı bile.Giyinmeye başladım altıma mom tarzı bir pantalon üstüne de uçuk pembe bir tişört giyip tişörtün eteklerini içine soktum.Banyo da ki işlerimi de halledip aşağıya indim

***
(Yazar)

Soyeon: Bana başka oyuncaklar da aldın mı baba?

Soyeon'un böyle konuştuğunu duyan Jisung annesi ve babasının geldiğini anlayıp dudaklarını birbirine bastırmıştı. "Soyeon ben sana oyuncaklarını vereyim babanın abinle konuşması gereken bir şey var." Jisung babasının görüş açısına doğru geldiğinde annesi ve Soyeon çoktan gitmişti. "Benimle ne konuşmak istiyorsun?" Bay Han sinirliydi... çok sinirliydi. Jisung'u kolundan tutup çekti ve mutfağa girmesini sağladı. Bir gün rahat duramıyor musun sen?! Bıktım artık başımıza gelen her şey senin yüzünden! Evet Jisung güçlüydü.peki ya babasının bu dediklerine karşı öyle miydi?

Çocuğun ağladığını gören adam hiç bir şey demedi. Jisung biraz sakinlesince tekrar lafa girdi. Bay Woo bu durumdan bıktığını söyledi... bana bak Jisung bir daha böyle şeyler olursa çok kötü olacak! Çık odana"

Jisung odaya çıktığı gibi kapıyı kilitledi, perdeleri kapattı.Üzgün olduğu zaman hep bunu yapardı. Yatağa oturup düşünmeye başladı. Onun bir suçu yoktu gidip de canı istediği için kavga etmemişti Changbinle.

***
01:23, Bay Han'ın Çalışma Odası

Jisung'un Annesi: Konuşabilir miyiz?

Jisung'un Babası: Ne hakkında? İşlerim var meşgulüm.

Jisung'un Annesi: Önemli bir konu hakkında.

Bay Han ilk önce klimayı kapattı. Sonra da eşine döndü "Dinliyorum." Bayan Han dudaklarını ıslatıp konuşmaya başladı " 3 gün sonra Jisung'un doğum günü... Yani evde olmamamız gerek." Bay Han başını onaylar gibi yapıp salladı. "Haklısın... Bir şeyler ayarlamaya çalışacağım. Ben şirkete giderim sen de Yurtdışına gidiyormuş gibi yapıp bir otelde kalırsın olur mu?"

Bayan Han düşündü iyi bir fikirdi. Soyeon'u da zaten Bakıcısı Bayan Park alacaktı. Kendisi de 1 günlüğüne otelde dinlenebilirdi.

***
(Han Jisung)

Bir gün sonra, Han ailesinin evi.

Gözlerimi araladığım da aşağıdan gelen gürültülü sesleri umursamadım. Banyo da ki Rutin işlerimi halledip kıyafet dolabımın önüne geldim. Hardal rengi sweatimi giyip altıma siyah bir pantalon geçirip aşağıya indim. Gözlerim Annem ve Babamı bulduğunda Soyeon'a dönüp "Günaydın So~"
"Günaydın Abi" Bana tatlı bir gülümseme sunan kardeşime onunki gibi bir karşılık verdim. Sonra da babamın konuşmaya başladığını fark ettim.

Jisung'un Babası: Yarın ve Yarından sonra ben Şirkette mesaiye kalacağım, Annen de Yurtdışına gidecek.

Jisung aptal veya salak değildi. Doğum günü olduğunu biliyordu. Annesi ve babası Jisung'un doğum gününü kutlamak istemiyordu. Zaten evde sadece bazenleri Soyeon'un doğum günü kutlanıyordu. Annesi ve babası pastayı kesip odalarına çıkar, Jisung ve Soyeon da koskoca masa da 2 kişi pastalarını yerdi.

***

2. Ders bitmişti biraz hava almam gerekiyordu dışarıya çıktım. En köşedeki banklardan birisine oturduğumda saçlarımın çekilmesiyle ayağa kalktım. "Ne Yapıyorsun sen!?" Jinwoo gözlerini bana dikmiş gülüyordu ben burada saçlarımın acısından ölüyorum Or*spu çocuğu. "Merhaba Hannie~ gece müsait misin? Yine gülüyordu J artık dayanamadım.bu bardaktan taşan son damlaydı.

***
HEY BEBEKLERİİMM, telefonumu değiştirdiğim için yazamamıştim biraz boş bir bölümdü biliyorum ama kaos 1 sonraki bölümde veya 2 sonraki bölümde (bu nasıl bi cümle KDNSİXJDİODJC) Şey bı de size bir sorum var Minho'yu sizce smut bölüm dışında hareketlerini çok az uke yapayım mı? lütfen cevap verin ÖNEMLİ!💓💜

Bool bool oy ve yorumm🤍💗

^^^

ek notlar: 10 aylık kuzenlerim geldi bugün yumuş yumuş oldum onun dışında canlı dersler başladı mutsuzum ;( siz neler yaptınız?♥️💛💓

nazxlucifer.

Crazy |Minsung✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang