'seven

1.9K 188 159
                                    

Hey Merhaba Millet Umarım iyisinizdir 🥰💗 Beni sorarsanız hiç iyi değilim hem kişisel hem sağlıkla (covid-19 ile alakalı değil) alakalı bazı problemlerim vardı. Biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı. Önceki bölüme hiç yorum gelmemis geri dönüp yorum yaparsanız çok mutlu olurum👉👈♥️
Ve sizden bu bölüme bool bool oy ve yorum bekliyorum ❤️🥺

Bölüm Şarkısı: Three Days Grace - I Hate Everything About You.

***
08:12 A.M, Han Ailesinin Evi, Jisung, Minho

Jisung gözlerini araladı. Boynunun altında nefes alıp veren şeyin ne olduğunu düşünmeye başladı. Minho?! En son Minho ona sarılmıyor muydu? Jisung bakışlarını netlestirince anladı. Minho kafasını Jisung'un boyun girintisine ayarlamıştı. Şimdi Jisung'un kolları Minho'ya sarılıydı. Minho'nun ayakları yataktan dışarı taşıyordu.

Jisung yavaşça kalktı. Minho'nun kafasını yastığa koydu. Annesi ve babası daha kalkmamış olmalıydı evde ses yoktu. Hızlıca kendi odasına geçti. Biraz daha uyuyabilirdi.
Kendini uykuya teslim etti.

***
"Jisung? Uyanmalısın."

Gelen sesle kafasını kaldırdı Jisung. Gözlerini kırpıştırdı. Karşındaki "Yeni Korumasını" görünce korktu biraz. "Tamam gidebilirsin sen" Minho başını salladı ve odadan çıktı. Jisung da Lavabodaki işlerini halletti. Üstünü değiştirdi. Kahvaltıya indi.

Salatalıkları ağzına götürüyordu Jisung. Onun dışında da bir şey yemiyordu. Zayıftı sıskaydı ama herkesten daha güçlüydü.
Babası Minho'ya saçma sapan şeyler tembihliyordu. Jisung'un umrunda bile değildi. Minho derste en arkada durup Jisung'u gözetleyecekti. Kantin de bahçede teneffüste de yanında olacaktı.

Jisung kahvaltısını bitirmiş. Minho da arabayı hazırlamaya inmişti. Gün daha yeni başlıyordu.

***
Minho önde Jisung arkasında beraber okula girmişlerdi. Birlikte Jisung'un sınıfına çıkarken Changbin ile karşılaşacaklarını bilmiyordu tabii ki de Jisung. Bu manyak neden buradaydı ki şimdi?

Changbin alkışlayarak onlara doğru yürümeye başladı. Jisung Minho'un kolunu cekistiriyordu gidelim diye. Ama Minho dinlemedi.

"Vaay Vaay Vayy Tebrik ederim Jisung kendine yeni bir erkek arkadaş bulmuşsun galiba?"

Minho kaşlarını çattı. Kimdi bu?

"Changbin uğraşma bizimle"

"Yaa sevgilin kim yakışıklıymış. Tabii benim kadar olmasa da, neden beni seçmedin hayatım?"

Changbin yine sinir bozucu kahkahasını atmıştı.

"Ama sevgilin olması gerçeği seninle uğraşmayacağım anlamına gelmiyor Hannie~"

Changbin Jisung'un üstüne yürümeye başlamıştı. Elini havaya kaldırıp yumruk yapmıştı. Minho'nun sinirli nefes sesleri dışarıdan bile duyuluyordu.

"Çek ellerini onun üzerinden!" Minho hızlıca Changbin'in. Bileğini kavradı diğer eliyle de çenesini tuttu. "İyi dinle beni" Minho yüzünü Changbin'e yaklaştırdı. Changbin'in bileğini tutan eli ile boynunu sıkmaya başladı.

Konuşmaya başladı Minho "Dokunmayacaksın vurmayacaksın bir daha ona" Changbin'in minik acı dolu inlemeleri hoşuna gidiyordu. Daha da sıktı Changbin'in boynunu Minho. Jisung'un sesini duydu

"Minho Hyung bırak artık canı acıyor"

Minho son bir kez Dudaklarını oynattı "Ayrıca sevgilisi olsam ne yapabilirsin?" Tek kaşını kaldırdı "ya öyleysem?" (Minho çok fenasin sus artik OİĞŞÜKAKXJEC)

Crazy |Minsung✔Where stories live. Discover now