'five

2K 212 329
                                    

Merhaba Millet Umarım iyisinizdir. Beni sorarsanız pek iyi değilim. Bu yüzden Lütfen Oylarınızı eksik etmeyin Ve Boool bool oy ve yorum atın dediğim gibi şu Oy Sınırı konusunu daha düşünüyorum.👉👈. Ve bu bölümde Çok küçük bir Jeongmin Smut'u var ama çook küçük neyse iyi okumalar💗

Bölüm Şarkısı: Kadie Elder - First Time He kissed a boy.

Bu arada koyduğum şarkıları dinliyor musunuz?♥️

***
(Yazar)

Adam elindeki kağıdın numarasını çevirmek üzere tuşlara bastı. Numara çevriliyor yazısını görünce derin bir nefes aldı, çünkü Bay Han çocuğun ondan korkup belki de numarasını değiştirebileceğini düşünmüştü.
Bir kaç saniye sonra telefon açıldı. Ona cüzdanını veren çocuğun sesine benziyordu.

Bay Han: "Merhaba?"

Minho: " Merhaba Kimle Konuşuyorum?"

Bay Han: "Ben Bay Han cüzdanını düşüren adam sende bana numaranı vermiştin genç adam"

Minho: "Oh evet Bende Minho efendim"

Bay Han: Tanıştığımıza memnun oldum Minho fakat seninle yüzyüze görüşmem gerek iş için"

Minho iş kelimesini duyunca heyecanlanmıştı sonuçta kendisi de iş arıyordu fakat adamı tanımıyordu başını belaya sokabilirdi. Ama denemekten zarar gelmezdi.

Minho: "Peki efendim konum atabilir misiniz?"

Bir kaç onay konuşmasından sonra telefon kapanmıştı. Minho adamın iş adamı olduğunu zaten onu ilk gördüğünde anlamıştı. belki de şirketinde çalışmasını falan isteyecekti Minho daha fazla oyalanmak istemedi ve ilk önce kardeşine seslendi.

Minho: JEONGIN! NERDESİN?

Jeongin: ODAMDAYIM SAKIN GELME!

Minho: NEDEN? SENİNLE KONUŞMAM GEREK GİDİCEM ZATEN

Jeongin: BÖYLE KONUŞ O ZAMAN ağh y-yavaş o-ol

Minho o garip inleme tarzı şeyi duymuştu neler çeviriyordu bu velet? Minho hızlıca odaya gitti korkmuştu (ÖĞŞİKDJSKXBJDW okuduktan sonra bana kızmayın ve ship konusunda lütfen Hyunİn yazmayın)

Minho: HASSİKTİR SİKEYİM SENİ JEONGİN NE YAPIYORSUNUZ SİZ!?

Jeongin gözlerini büyütmüştü abisinin önünde yarı çıplaktı ve en yakın arkadaşı "KİM SEUNGMİN" ONA SAKSO ÇEKİYORDU.
Jeongin çok korkmuştu Seungmin de öyle hızlıca koşarak Jeongin'in arkasına saklanmıştı. Jeongin hızlıca pantolonunu geçirdi ve kendisini toparlamaya çalıştı.

Minho: NE YAPIYORSUN!?

Jeongin: Hyung bağırma lütfen Seungmin korkuyor. Açıklayabiliriz!

Minho: Neyi açıklayacaksın Jeongin? 15 yaşındaki bir çocuğa sakso çektirdiğini mi? Yoksa neden gay olduğunu bana söylemediğini mi?

Aslına bakarsanız Minho'nun Jeongin'in gay olduğuna falan kızdığı yoktu. Sadece Seungmin onun çocukluktan beri en yakın arkadaşıydı ve Jeongin onu gözü gibi koruyup kılına zarar gelmesini istemiyordu fakat... Fakat şimdi onunla seks yapacaktı ve çocuk daha sadece "15" yaşındaydı.

(İviittt yine bölüyorum Ama Jeongin 17 [Jisung'la yaşıt] Minho 21 Seungmin 15 yaşında Jeongin ile Seungmin, Jeongin 9 yaşındaykenden beri tanışıyorlar)

Jeongin: Hyung anlamıyorsun birbirimizi seviyoruz ve gay olduğumu sana söylemeye hazır değildim.

Minho: Şimdi işim var bunu seninle sonra konuşacağız. Çıkıyorum ve sende Seungmin'e zarar vermeden onu evine bırakıyorsun.

BamBam'ın Yeri, 15:37

Bay Han ve Minho ilk önce sohbet edip kahve İçmişlerdi. Bay Han şimdiden Minho'yu işe almıştı. "Evet Minho artık asıl konuya geçelim. "Benim bir oğlum var Adı Jisung ona korumalık yapmanı istiyorum."
Minho ağzı açık bir şekilde adamın gözlerine bakıyordu. Korumalık ve Minho aslında kötü değildi... Tamam içi yumuşacık olabilirdi ama dışarıdan öyle gözükmüyordu.

Bay Han: Yapılı bir çocuksun onu koruyabileceğini düşünüyorum ayrıca elin yüzün düzgün. Maaşın aylık 600.500 Won olacak

Minho: NE?

Bay Han: Az mı geldi? İstersen yükseltebilirim.

Minho: H-hayır çok değil mi biraz?

Bay Han: Bu daha başlangıç Minho işini ne kadar iyi yaparasan o kadar çok alırsın.

Minho: Peki efendim ne zaman başlıyorum?

Bay Han: Yarın Sabah

Minho ve Bay Han anlaşıp konuşmuşlardı.
Minho artık Han ailesinin evinde kalacaktı ayrıca mağazadaki işindende ayrılmıştı. Kimdi bu Jisung, Minho onun yeni koruması olacaktı. Onunla okula gidip onunla uyuyacaktı.

Ertesi Gün, Han ailesinin evi, 20.47
(Yazar)

Jisung yine bağırış sesleri ile gözlerini açmıştı. İstediği sadece 1 saatlik uykuydu. İnsanlar garipti, tam duvarı izlemeye başladığında "JISUNG ŞİMDİ DUVARI İZLEMENİN ZAMANI DEĞİL AŞAĞIYA İN!"
"Ne?" Diye düşündü Jisung bu insanlar onun odasına kamera falan mı koymuştu yoksa?

Jisung: Efendim?

Jisung karşındaki büyük bedene baka kaldı. Kafasını Hafifçe yukarı kaldırdı. Kimdi bu çocuk? Siyah olan saçlarının arasında hafif hafif lacivert yerler vardı. Üstünde beyaz gömleği, siyah keten pantalonu onu iyi gösteriyordu.

Jisung yalan söyleyemezdi ondan etkilenmişti.

O çok güzeldi.

Jisung'a göre güzellik kavramı sadece kadınlar için kullanılmazdı. Erkekler de güzel olabilirdi. Onun gibi mesela.

Minho: Şey merhaba ben Minho Efendim.

Jisung onun karşısında eğilen çocuğa baktı
Ne yapacağını bilmiyordu. Jisung öyle bakarken tekrar konuştu uzun olan."Ben sizin yeni kişisel korumanızım efendim" Jisung bilinçsizce konuştu

Jisung: Neden efendim diyorsun daha 17 yaşında bir çocuğum Kör müsün?!

***

Hey Merhabaa nasılsınız umarım iyisinizdir. Bölümü nasıl bulduğunuzu yazmayı unutmayın lütfen💗 Ayrıca bool bool oy ve yorum atın lütfen onlarla motive oluyorum 💜💗💜💗💜

ek notlar: Bir kaç gün önce eski telefonumu babaanneme verecektik ve babam bana 1 hafta 10 gün sonra vereceğiz demişti ama 2 gün sonra telefonu vereceğiz dedi bende fotoğrafları kendi telefonuma aktarmamıştım sonrasında babam bana bağırınca elim titremeye başladı ve hepsini silmek zorunda kaldım Çocuklarla alakalı her şey gitti özellikle de Chan'ın çok zor bulduğum fotoğrafları özür dilerim StrayKids ♥️

Siz neler yaptınız?💗🤍

nazxlucifer.

Crazy |Minsung✔Where stories live. Discover now