prítomnosť

535 60 5
                                    

Ako večer pokročil, naozaj sa k nám nahrnulo veľké množstvo ľudí ktoré by som ja sama nepoznala. V skratke, aj keď tu bývam ja a nie oni, poznám tu možno tak pätnásť ľudí a ostatní sú pre mňa cudzinci.

Veľmi som sa nebavila a tak som bola rada za akékoľvek vytrženie, i to v podobe Johnyho. Rozpačito sa na mňa usmial a myslím že sa mi chcel začať ospravedlňovať, no rázne som ho stopla.

,,To je v pohode. Proste sa budeme tváriť že sa to nikdy nestalo, dobre?" žmurkla som naňho a jemu viditeľne odľahlo.

,,Dobre. Len by som chcel posledný krát povedať prepáč-"

,,Za čo? Nič sa predsa nestalo," pokrčila som ramenami a odpila si z piva ktoré som držala v ruke. Johny sa usmial ešte širšie a jednou rukou ma objal okolo pliec.

,,Poďme nájsť Trevora s Cecily. Na sto percent sa zasa niekde zašili a nevýjdu, pokým ich nevyženieme," uškrnul sa. Môj byt mi vždy prišiel celkom malý a tesný, no bolo pozoruhodné koľko ľudí sa sem zmestilo.

Nikde som nevidela Alphu ani Connora, čo mi celkom vyhovovalo. Všade bola tma a šero, do nosa som nechcene vdychovala fajčiarsky dym až ma z toho hlava rozbolela. Alebo to bol ten alkohol čo som vypila? Neviem.

Naozaj, v izbe mojej mamy sedel Trevor s Cecily na kolenách. Niečo jej šepkal do ucha a ona sa usmievala, až ju z toho museli bolieť ústa. V hrudi sa mi práve rozliala láska z môjho prasknutého srdca, pretože presne niečo takéto by som chcela aj ja. Keď si ná všimli, rýchlo sa od seba odtiahli. Bolo to však vtipné, však spolu chodia, to spolu nemôžu byť?

,,Prosím, hlavne sa nevyspite v posteli mojej mami," zažartovala som. Cecily po tvári naskákali červené škvrny, Trevor sa pre zmenu len uškrnul. Rukou jej zašiel po sukňu, načo som rýchlo odvrátila tvár.

,,Toto nemám za potrebu vidieť, ďakujem," nakrčila som zhnusene nos. Chalani sa začali smiať, aj keď mne na tom nič vtipné neprišlo.

,,Počkaj, tipnem si. Zatiaľ si mala jedného chalana, si panna, nikdy si nevidela porno a skončili ste pri bozkávaní a potom si sa s ním rozišla," hovoril Trevor, až kým ho Cecily nebuchla do ramena.

,,Prestaň, ty idiot. O takýchto veciach sa s dievčaťom nerozpráva nahlas," napomenula ho. Odľahlo mi, pretože, dokelu, presne takto to bolo. Nemala som však chuť hovoriť to nahlas.

,,Teraz ešte nájsť zvyšok party," odvetil Johny.

Až teraz som si to uvedomila, ale my sme naozaj asi boli tak trošku súčasťou party. Ešte sme nemali naviazané žiadne hlboké vzťahy, no chce-nechcene som si ich tak trocha obľúbila. Až na Alphu samozrejme, ten ma serie stále rovnako.

,,Vsadím sa s tebou, že sa zase opili a robia voloviny," uškrnul sa Trevor.

,,Ja sa s tebou nevsadím, lebo si myslím to isté," vyhlásil Johny a poupravil si okuliare. Zrazu mi už nepripadal taký príťažlivý ako pred tým, za to som si mohla všimnúť pohľadov ktoré naňho hádzali ostatné dievčatá. Napriek tomu že oňho majú ostatní záujem, ja som ho ešte s nikým nevidela a ešte tvrdil, že so mnou nemôže byť.

Napadlo ma, že by mohol byť gay. Po očku som sa naňho pozrela, no veľa som nezistila. Z niektorých ľudí doslova kričí že nie sú hetero, no Johny rozhodne nebol jedným z nich.

Nechala som premýšľania nad jeho sexualitov, pretože ma upútalo ticho. Teda, nie tak úplne, no hudba bola stíšená a ja som mohla doslova cítiť očakávanie ostatných naokolo. Trevor a Johny si vymenili pohľad a mne bolo hneď jasné že sa to týka Alphy a Connora.

Na kuchynskej linke, kde sme dnes spoločne večerali pizzu, stál Connor a Alpha. Samozrejme, aby vzbudzovali ešte väčšiu pozornosť, vyzliekli si tričká a na ich vypracované hrude teraz svietili baterky z mobilu. Na moje nie veľké prekvapenie boli opití a spievali. Zažmurkala som, aby som si na ten pohľad zvykla. Dvaja -pripomínam- veľmi pekní kamaráti, polonahí a opití spievajú v mojej kuchyni zatiaľ čo im dav mne neznámych ľudí tleská. Nie že by si to nezaslúžili, pretože spievali naozaj nádherne a spoločné duo sedelo im hlasom, no nepáčil sa mi ten dav dievčat okolo. Prižmúrila som oči a prepaľovala ich pohľadom, aj keď mi nikto nevenoval pozornosť.

Okrem Cecily.

Spýtavo nadvihla obočie a ja som rýchlo pokrútila hlavou. Takéto konverzácie boli pre nás normálne, a tak som pochopila presne čo tým myslí. Než som jej stihla niečo povedať, prerušil ma Johny.

,,Niečo mi to pripomína," usmial sa zmierlivo. Následne som si spomenula na to, ako ich skupina vznikla. Connor a Alpha boli, rovnako ako teraz, opití a spievali a nie pri vedomí si založili skupinu. Keď vytriezveli chceli ten nápad zahodiť, Trevor ich však presvedčil a priviedol k nim aj Johnyho.

Keď sa do mňa zabodol ľadový pohľad Alphy, prestala som dýchať.

Uštipnutie hadaWhere stories live. Discover now