〓 Publicare 〓

9K 450 131
                                    


〓 Publicare 〓


 — Hei, singinele mele preferate. Sunt eu. Sin Leithold. Poate vă întrebați în ce constă acest capitol sau poate că deja ați observat că lipsesc cu desăvârșire celelalte capitole. Am venit eu să vă lămuresc, ca să mă desemnați cel mai amabil personaj. 

Deja știați că SKiN se publică, nu? Ei bine, pentru că autoarea este cam secretoasă, a venit momentul să anunț public și unde. Este vorba despre o editură care i-a fost recomandată de mulți dintre voi, încât numai la ea a vrut să trimită manuscrisul. Și ce credeți? Și ei au considerat că sunt de-a dreptul fermecător și că merit să fiu expus pe hârtie. Așadar, cum îi spunea editurii? Știți că sunt un uituc. Stai să o întreb pe Skye. 

— Bookzone, zăpăcitule. Bookzone.

— Da, cum a zis ea. Revenind, se publică la Bookzone. Două volume deodată. Și din cauza acestui lucru, capitolele au trebuit să fie retrase. Ne pare rău dacă nu ați apucat să le citiți, însă așa a fost să fie. Știți că Pufo voia cu desăvârșire să scrie fiecare volum pe site. Ei bine, nici acest lucru nu se va putea și îi pare rău cu adevărat. A încercat pe cât posibil să posteze cât mai mult conținut pentru voi, însă de acum, SKiN va căpăta o formă fizică și drepturile de autor împiedică postarea lui pe site. 

— Nu vă impacientați! Câteva capitole vor fi repostate, conform formei editate. Pentru că Pufo a făcut o grămadă de schimbări. Să le zic, bestie? 

— Cu siguranță, fiară. 

— Mulți vă întrebați, sunt diferite volumele? Răspunsul este da. Pufo a păstrat toate momentele frumoase pe care le îndrăgiți, dar a adăugat și momente bonus. Să nu mai spun de două finaluri bombă. 

— Mai știi când i-ai întâlnit familia lui Asaf? Sau când Asaf a crezut că ți-ai petrecut noaptea cu Yass?

— Dar tu mai știi primul nostru sărut la cabana bunicului tău? Și secretul cu Dinnah? Pentru că se află întreg secretul. 

— Iar Asaf este mai psihopat în această versiune. Odată te-a pus să-l săruți în fața mea. 

— Și tu m-ai sărutat cu forța odată, mai știi? 

— Două finaluri inedite și multe secrete dezvăluite. Aflăm de ce anume Asaf este așa cum este și ce s-a întâmplat cu adevărat cu Dinnah și ruptura noastră. Dacă aveți impresia că ați citit totul, vă înșelați. Pufo a mai adăugat peste douăzeci de capitole noi. Mai multe șanse să mă vedeți în splendoarea mea. 

— Când vor apărea? Ei bine, rămâne ca Pufo să facă anunțul în ziua în care apare. Deci nu vă temeți. Va anunța ea. Se prea poate ca în câteva luni să le avem în propriile mânuțe. Bookzone este o editură care livrează și internațional, însă dacă vi se pare prea costisitor, așteptați să apară toate cele șase volume și apoi le puteți lua pe toate deodată, pentru a vă scuti de costuri suplimentare. 

— Dacă totuși nu vă permiteți, nu vă faceți griji. Pufo vrea să organizeze numeroase giveawayuri, în care puteți pune mâna pe cărți pe gratis. Intenția ei este să vă mulțumească pentru toți anii în care i-ați fost alături. Se așteaptă să fie și persoane care nu înțeleg de ce anume se retrage o carte atunci când o publici sau să nu o sprijine în acest demers. Este OK. Dacă aveți întrebări de orice fel, o să vă răspundă cu cel mai mare drag. 

— Acum o să vă las un mesaj de la Pufo. 

„Mulțumesc pentru cei mai extraordinari ani din viața mea și mulțumesc pentru că datorită vouă m-am încumetat să public. SKiN va rămâne pretutindeni cu mine și îmi pare rău că nu voi putea finaliza toate volumele pe acest site. Sper să fiți alături de mine și de acum înainte. Vă iubesc mult și ne auzim în ziua apariției, când o să fac un capitol separat. Până atunci, orice impresie și întrebare aveți, o puteți pune în secțiunea de comentarii. Love you all, semnat Pufo, SIN, SKYE"

SKiNUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum