» 𝕮𝖍𝖆𝖕𝖙𝖊𝖗 5

2.7K 128 8
                                    


𝓕𝓮𝓽𝓮𝓵𝓮 𝓬𝓾𝓶𝓲𝓷ț𝓲 𝓷𝓾 𝓻𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓽ă 𝓻𝓮𝓰𝓾𝓵𝓲𝓵𝓮

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

𝓕𝓮𝓽𝓮𝓵𝓮 𝓬𝓾𝓶𝓲𝓷ț𝓲 𝓷𝓾 𝓻𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓽ă 𝓻𝓮𝓰𝓾𝓵𝓲𝓵𝓮


Dimineață am fost întâmpinată de Asaf, care bătea de zor în ușa apartamentului meu. Am ezitat să-i deschid, fiind încă speriată ca nu cumva Sin să revină pentru o nouă scenă, și am răsuflat ușurată în momentul în care mi-am văzut iubitul.

Încă eram supărată pe el și așteptam niște explicații zdravene. Privindu-l în starea precară în care se afla, mi-am dat seama că era dispus să mi le acorde. Asaf nu era un băiat rău, în principiu, și știam că-i stătea în natură să rezolve lucrurile. Spre deosebire de Sin.

— Intră, l-am poftit.

Făcu același gest ca prietenul său și se așeză pe fotoliu. Mi-am tras din nou scăunelul și am așteptat să-mi vorbească.

— Am fost un idiot, bine? își scărpină ceafa. Mi-a fost teamă să nu te pierd și sunt dispus acum să te lămuresc, din orice punct de vedere.

Mi-am trosnit degetele, așteptând să continue.

— La noi în familie există o tradiție, specifică culturii noastre. Orice tânăr trebuie să se căsătorească înainte de vârsta de douăzeci de ani. Cei care nu o fac sunt cei care vor să urmeze o carieră și vor să se realizeze. Singura modalitate de a nu mă căsători acum este să accept propunerea familiei și să am o logodnică, îmi explică cu lux de amănunte. Părinții mei sunt foarte avuți și consideră că e o rușine să nu mă așez la casa mea, când am atâtea de oferit. Așadar, ei insistă tot timpul și îmi trimit tot felul de fete, pe care eu le refuz.

— Să înțeleg că nu ești de acord? l-am întrebat intrigată.

— Nu, firește că nu. Mă comport mizerabil cu ele, deși n-ar trebui, se fâțâi pe fotoliu. Ei vor să am o fată cuminte lângă mine. Cam ca tine. O singură dată le-am făcut pe plac.

Mi-am tras scăunelul mai aproape, curiozitatea punând stăpânire pe mine. Nu aș fi crezut că viața lui Asaf este atât de interesantă, în raport cu a mea. Tradițiile aveau stropul lor de farmec.

— Am întâlnit o fată cuminte și naivă. Nu simțeam nimic pentru ea. Voiam doar să o folosesc pentru a-i determina pe ai mei să mă lase în pace. Lucrurile s-au terminat urât, din cauza prietenilor mei, Sin și Yass, Asaf se opri preț de o clipă. De aceea, am vrut să te scot cât mai repede de acolo. Ei sunt obișnuiți să strice tot ce este mai frumos în viața mea, tocmai pentru că nu au parte de așa ceva în a lor. Sunt cei mai buni prieteni ai mei, dar și cei mai mari dușmani. Skye, ei cred că tu ești o nouă momeală pentru părinții mei, ceea ce nu e adevărat. Pe tine te plac serios. Tu ești aici pentru mine.

SKiNWhere stories live. Discover now