» 𝕮𝖍𝖆𝖕𝖙𝖊𝖗 2

3.3K 152 7
                                    


𝓕𝓮𝓽𝓮𝓵𝓮 𝓬𝓾𝓶𝓲𝓷ț𝓲 𝓬𝓲𝓽𝓮𝓼𝓬 𝓮𝓻𝓸𝓽𝓲𝓼𝓶

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

𝓕𝓮𝓽𝓮𝓵𝓮 𝓬𝓾𝓶𝓲𝓷ț𝓲 𝓬𝓲𝓽𝓮𝓼𝓬 𝓮𝓻𝓸𝓽𝓲𝓼𝓶


— Nu, Talia. Tata nu știe de Asaf. Știi doar cât e de strict, am oftat la telefon, căutând printre raioanele cu cărți.

     Zece rafturi diferite pe teme și mai diferite. Căutam ceva să mă țină trează noaptea și să uit că în două săptămâni încep cursurile. Aveam emoții mari. Nu știam dacă într-adevăr pot face față vieții pe cont propriu la o facultate de Arte. Nici măcar nu mai eram sigură de potențialul meu.

      Oare greșisem când am ales actoria? Oare eram bună la ceva? Oare aveam cum să mă fac de râs în fața profesorilor mei? Genul acesta de întrebări nu-mi dădeau pace. Începusem să-mi fac ceai din buruieni, recomandate de bunica. Atât de rău ajunsesem.

— Și cum sunt prietenii lui? mă întrebă deodată.

— Nu pot vorbi acum. Sunt în bibliotecă. Te sunt eu, i-am închis imediat.

Nu știam cât voi mai amâna subiectul sau dacă voi reuși să păstrez acest secret față de ea, căci era foarte băgăcioasă. Nu voiam sub niciun preț să afle că m-am întâlnit cu Sin, după atât timp. Talia fusese cu mulți băieți, dar pe niciunul nu-l iubise așa cum o făcuse cu el. Prima ei iubire a fost și prima ei mare dezamăgire. Aș fi vrut să o protejez, dar Talia putea fi foarte încăpățânată.

Am ajuns la raionul EROTISM. Mama obișnuia să citească romane erotice pe ascuns de noi și ne spunea clar să nu ne apropiem de cărțile sale. Pe mine nu m-a fascinat sau atras atât de mult, însă surorii mele i-au creat dependență. Obișnuia să se închidă în cameră și să-și tragă pătura deasupra, cât timp citea. Eu nu i-am înțeles gestul decât într-un târziu.

— Oare ce e de capul tău? am luat în mână una cu coperta roșie și am întors-o pentru a-i putea citi descrierea.

Adulții citesc erotism. Mă întreb, ce anume pot găsi în interiorul unei astfel de cărți? Ce-i drept, eram destul de rușinoasă și orice detaliu în plus mi s-ar fi părut inconfortabil. Dar merita să încerc.

— Păzea! am auzit, înainte ca romanul să-mi alunece dintre degete și eu să fiu trântită cu spatele de rafturile de cărți.

Am icnit surprinsă și mi-am ridicat ochii, dând nas în nas cu Sin, care-mi acoperea gura cu palma. Era atât de lipit de mine, încât mă reflectam îndeaproape în ochii săi albaștri. La naiba! Mirosea atât de bine. A bergamotă și lemn de cedru.

Trei băieți masivi trecură pe lângă noi, fără să ne observe. Sin îi urmări cu privirea, așteptând cu nerăbdare ca aceștia să dispară de tot din aria noastră vizuală. Normal că tipii ăia nu-l suportă și că sunt pe urmele lui. De ce m-ar mira acest lucru?

SKiNWhere stories live. Discover now