Část 13

4.2K 118 11
                                    

,,Tobě fakt asi hrabe..." konstatovala jsem nevěřícně. ,,Nebyli bychom spolu, protože jsi mi před půl hodinou řekl, že nechceš vztah. Pamatuješ?" začala jsem zase křičet. ,,A jestli ne, přestaň fetovat." dodala jsem a chytla dveře, že je zabouchnu, Dominik je ale zarazil nohou a promnul si obličej.

,,Fajn, posral jsem to, omlouvám se." prskl. ,,Vzdávám to. Jdeme každý svojí cestou, jak sis přála."

,,Ok." přikývla jsem se sklopenou hlavou. ,,Tak se měj." kuňkla jsem a snažila se nebrečet. Nemohla jsem se mu dívat do očí, milovala jsem jeho oči. Snažila jsem se si v hlavě nastavit, že on není ten pravý, se kterým mi bude dobře. Nemůžu ale popřít, že je mezi námi přirozeně nějaká energie. Byla mezi námi od prvního momentu a rozhodně se jen tak nevytratí.

,,A ty, ty si užij roli zachránce." vysmál se Pepovi do ksichtu a otočil se k odchodu. Pepa zavřel dveře a já ho instiktivně objala a nechala volně téct slzy.

,,Promiň za mokrý triko." posmrkla jsem.

Pepa se usmál. ,,To je to nejmenší, co mě teď trápí."

,,Promiň." kuňkla jsem.

,,Neomlouvej se, jsi silná, že před ním vydržíš nebrečet." pokývl uznale. ,,Ale já vidím, jak tě to bolí." vydechl. ,,Miluješ ho, že?"

Zarazila jsem se. ,,N-ne..." Podíval se na mě pohledem jako vážně?. ,,Jo." sklopila jsem hlavu. ,,Jsem kráva."

,,Srdci neporučíš." mykl rameny. ,,To tvoje si prostě vybralo jeho." usmál se smutně.

,,Neřekla bych milovat...Spíš jsem jen zamilovaná." přemýšlela jsem nahlas. ,,Víš, s tím jak se chová, je těžký ho milovat." přiznala jsem.

,,Chápu." přikývl. ,,Měl bych jít domů." řekl po chvilce ticha.

,,Musíš?" ohrnula jsem smutně ret.

,,Nemusím." zavrtěl hlavou. ,,Jen ráno mám být ve studiu a asi by nebylo nejlepší, kdybych se s Dominikem potkal na chodbě."

,,Škoda." posmutněla jsem.

,,Ale kdybys hezky poprosila." zasmál se. ,,Budu o tom uvažovat."

,,Prosim, prosim, prosim, prosim...." opakovala jsem dokola a skočila mu kolem krku. On si mě za stehna vyhoupl do náruče a já obmotala nohy kolem jeho trupu.

,,Fajn, ale chci ještě něco." zazubil se.

,,Co?"

,,Pusu." odpověděl prostě. Naše obličeje už tak byly blízko sebe. Opřel jeho čelo o to mé a zadíval se mi do očí. Překonal tu malou mezeru mezi námi a spojil naše rty. Polibek jsem prohloubila a on se do něj usmál. Necítila jsem to jako s Dominikem. Z mé strany to byla obyčejná kamarádská pusa. Odtáhli jsme se od sebe. ,,Musím ti něco říct, Lauri." šeptl. ,,Já se do tebe..." chtěl mluvil, ale já mu pusu zakryla rukou.

,,Teď ne, nekomplikuj to." šeptla jsem. Pepa mě pustil na zem a pevně mě objal. ,,Pojďme spát." rozhodla jsem. Pepa přikývl, za ruku jsem ho dotáhla do ložnice a snad v minutě jsem usnula. Ráno vstával opravdu brzo, dokonce dřív než jsem šla do práce já.

Celý týden uběhl jako lusknutím prstu a mě čekala páteční akce, kam jsem měla jít s Pepou jako doprovod - na jejich promítání minifilmu z tour. Pepa říkal, že nemusím mít nějaké extra slušné oblečení, ale zase jsem mu nechtěla udělat ostudu, když už chtěl, abych s ním šla.

Po sprše jsem si vyfoukla vlasy, které jsem si nakulmovala do malých prstýnků. Vypadala jsem s tím naprosto jinak, vzhledem k tomu, že jsem za normálních okolností měla vlasy perfektně rovné. Líčení očí jsem si udělala dramaticky tmavé, aby ten můj trochu jinej look než obvykle měl grády. Zbytek líčení jsem si udělala jako obvykle a vydala se ke skříni si vybrat, v čem vůbec půjdu.
Nakonec jsem zvolila kožené kalhoty s vysokým pasem a k nim lesklý světle růžový kratší top na ramínka. Přes ramena jsem přehodila bílé sáčko a kabelku jsem zvolila v barvě topu. Na nohy jsem obula černé lodičky a byla jsem ready. Měla jsem ještě chvilku času, tak jsem si přepudrovala obličej a šla čekat na Pepu před bytovku.

Když jsem zabouchávala dveře od mého bytu, z protějších dveří se vynořil Nik. Sjel si mě od hlavy k patě a nasucho polkl. ,,Čau."

,,Ahoj." usmála jsem se a sklopila jsem pohled k zemi. To jak si mě prohlížel mě znervózňovalo.

,,Kam vyrážíš?" zeptal se zdvořile. Pomalu jsem se vydala ze schodů.

,,Hm..." nevěděla jsem, jak mu to říct, aby se nenaštval. ,,Pepa mě pozval na tu vaši akci." kuňkla jsem.

,,Aha." odsekl. ,,Tak to se tam potkáme." dodal bez jakékoliv emoce, předběhl mě na schodech a vypadl z bytovky. Viděla jsem ho v dálce jak si zapálil cigaretu a mířil k taxíku. Před očima se mi objevil černý Mercedes, okýnko sjelo dolů a naskytl se mi pohled na usměvavého Hasana.

,,Představoval jsem si tě všelijak, ale tohle je kurva nad moje očekávání." spustil ihned, když jsem dosedla na luxusní koženou sedačku (asi jeho) auta. ,,Jsi nádherná!" zalichotil mi a letmo mě objal.

,,Taky tě zdravím." zazubila jsem se na něj.

Vypadni - ff Nik Tendo [CZ]Where stories live. Discover now