Část 21

4.1K 131 12
                                    

K 28.9. 2020 #1 v hashtagu #dominikcitta!🙏🏻❤️ Já vás miluju, děkuju - i za všechny votes, reads a komenty. Jste boží!
+ k 30.9. 2020 #3 v #fanfiction, kde je celkově přes 1400 příběhů!😍

Šla jsem si rychlochůzí na pásu ve fitku, když jsem periferně viděla, že někdo přišel na pás vedle mě. Moc jsem tomu nevěnovala pozornost a dál jsem si jela svoje. Ve sluchátkách mi hrály pecky z devadesátek a já jsem se občas zapomněla a tančila jsem si do rytmu. Při pohazování vlasy jsem se na dotyčného vedle mě měla možnost podívat víc a zjistila jsem, že je to naprosto nádherný svalovec v obličeji podobný na Zaca Efrona. A toho se na první pohled platonicky zamilujete hned, to vám přísahám! V momentě jsem si přišla jako trapka, když jsem si uvědomila, jak jsem si pět minut zpět tančila do rytmu Barbie girl. Když jsem si odbyla svoji hoďku na páse, slezla jsem, napila jsem se a vydala se do šaten. Hodila jsem rychlou sprchu a převlékla jsem se. Obula jsem si boty, u zrcadla jsem se přepudrovala a s taškou přehozenou na rameni jsem mířila z šaten. V dálce u recepce jsem viděla toho kluka, co byl na páse vedle mě. Hned mi hlavou proletěla egoistická myšlenka, že třeba čeká na mě.

Položila jsem na pult recepce klíčky od skříňky, zaplatila jsem a prostým nashle jsem pozdravila slečnu na recepci. Ten dotyčný z pásu tam stál ležérně opřený o pult celou dobu. Obdarovala jsem ho letmým úsměvem, otočila jsem se na patě a štrádovala si to k východu. Ok, tak nečekal na mě. Prostě tam jen stál, Lauro.

,,Počkej." slyšela jsem za sebou kroky. Otočila jsem se. A tušíte správně, byl to on.

,,Tady." podal mi papírek. ,,Moje vizitka."

,,Děkuju?"

,,Jsem tu osobní trenér, ale to není podstatný, teda je to podstatný, protože je to moje práce, ale na tý vizitce je moje číslo." vykoktal, což mě donutilo se zasmát. ,,Jako nemyslím, že bys potřebovala trenéra, i když společný trénink by nebyl špatný." zazubil se. ,,Prostě jsi mi přišla sympatická, tak kdyby jsi třeba někam chtěla zajít." poškrábal se na zátylku.

,,V pohodě." usmála jsem se. ,,Ten společný trénink zní fajn, dlouho jsem se teď poflakovala, tak potřebuju zpět do formy."

,,Každá holka by se chtěla poflakovat a mít postavu jak ty." zachechtal se.

,,To zní skoro jako by jsi mě od toho společného tréninku chtěl odradit." mrkla jsem na něj.

,,V žádném případě." začal kroutit hlavou.

,,Tak máš zítra čas?" navrhla jsem. ,,Někdy kolem šesté?"

,,To by šlo." souhlasil. ,,A ještě...Ty máš moje jméno na vizitce, ale já nevydržím čekat do zítra, než mi ho řekneš." zkousl si nervózně ret.

,,Jsem Laura." usmála jsem se na něj sladce. Prolétla jsem vizitku očima. Adam. ,,Tak zítra, Adame." řekla jsem, otočila jsem se a odešla jsem z fitka.

Celou cestu domů jsem přemýšlela, kam tu vizitku schovám, protože kdyby ji našel Dominik u mě v bytě, bylo by peklo. Vyjít u nás v bytovce schody nebyla úplně nejjednodušší záležitost. V mé hlavě proběhla snad všechna sprostá slova světa na to, že tu není výtah. V kabelce jsem před dveřmi bytu vyštrachala klíče a než jsem stihla odemknout, potetovaná postava ze vynořila z bytu vedle. ,,Jak bylo?" zachraptěl zvědavě. Hned jsem poznala ten jeho tón, kdy se snaží vypadat v pohodě, ale uvnitř je hrozně nasranej.

,,Fajn." odvětila jsem neutrálně. ,,Ty ses měl jak?" zeptala jsem se a konečně jsem se na něj podívala pořádně. Už nebyl ve dveřích svého bytu, ale kousek ode mě.

,,Nuda." řekl a otočil hlavou na stranu. Umožnil mi tak vidět ze strany jeho krk líp a i když to přes tu pavučinu šlo poznat těžko, já si toho všimla. Chytla jsem jeho bradu celkem drsně do ruky a otočila ji zpět na stranu, když už byl otočený zase na mě.

,,Toho cucáka ti udělal Kuba?" zeptala jsem se ironicky. Byla jsem zklamaná. Zase.

,,Nevím, o čem to mluvíš." zakroutil hlavou.

,,Vážně ze mě budeš dělat ještě větší krávu, než už děláš?" zeptala jsem se nevěřícně.

,,Promiň." šeptl. ,,Nemohl jsem si pomoct." složil hlavu do dlaní.

,,Nerozumím?"

,,Když jsem si představil, kolik kluků v tý posilovně nad tebou bude slintat, musel jsem si tu zlost jít vybít." rozhodil rukama. Byl vytočený. ,,Omlouvám se, kurva, já tohle nechci dělat!" křičel. ,,Ale ta představa, že ti na prdel čumí někdo jiný než já, že na tebe sahá někdo jiný než já, dohání mě to k šílenství." zatahal si frustrovaně za vlasy.

,,A to je tvoje omluva za to, že se velice snažíš o vztah se mnou, ale tvoje velký ego potřebuje filtrovat tvoji žárlivost spaním s jinýma holkama?"

,,Fajn, to vyznělo na hovno." uznal. ,,Mrzí mě to, Lauri." přistoupil ke mně a vtáhl mě do objetí.

,,To je to, proč my nikdy nebudeme funkční pár, Domi."

Vypadni - ff Nik Tendo [CZ]Where stories live. Discover now