Část 31

3.5K 117 20
                                    

OMG! Zase jsme #1 v #niktendo! Jste fakt lásky, moc děkuju za všechny votes a komentáře!💕 And now...enjoy the dramaaaa!👇🏻

Pohled Laury

,,Prosila jsem Nika, jestli by mě nepozval na nějakou jejich milion+ party." zazubila se. Vyměnila si s Nikem nečitelný pohled. ,,Panebože, chci se seznámit s Hasanem." skoro až pištěla. Zasmála jsem se. ,,A Nik říkal, že až se něco bude konat, tak mě pozve." mluvila furt. ,,Tak proto jsem říkala, že bych ti to nejradši šla říct."

Chápavě jsem přikývla. ,,Jsem nevěděla, že seš taková fangirl." mrkla jsem na ni. ,,Ale jo, Hasan je super." přikývla jsem s úsměvem.

,,Hasan je super." zašišlal za mnou potichu ironicky Dominik. Bouchla jsem ho do hrudi a protočila očima.

,,Dokonce jsem byla i na koncertě." vyjekla. ,,Vlastně asi 3 týdny zpátky."

,,Nebylo to v Praze?" zeptala jsem se. Oba přikývli. ,,Ježíš to je náhoda, tam jsem zrovna nebyla." řekla jsem a plácla jsem se do čela. ,,A nepotkali jste se tam?" zeptala jsem se zvědavě.

Bianca začala horlivě škubat hlavou zleva doprava. ,,Škoda no, to by bylo aspoň překvápko." řekla Bibi. Divným tónem. Podívala se na Nika a společně se zasmáli. ,,Bys mohl ségře říct, že jsi mě potkal." řekla. ,,No nic, jdu si dělat věci do školy." mrkla na nás. ,,Tak zatím."

,,Všechno fajn?" usmála jsem se na Dominika, když Bianca zašla do svého pokoje. Přišel mi trochu nesvůj. ,,Promiň za to, že se ti pozvala na party, někdy je fakt protivná." protočila jsem očima. Ještě pořád je to hrozná puberťačka.

,,V pohodě." usmál se na mě. Chytl mě za ruce a dlouze mě políbil. ,,Jsem šťastný, že mě tvoje rodina takhle přijala." usmál se do polibku.

,,I já." úsměv jsem mu opětovala. ,,Přespíme tady nebo pojedeme zpátky domů?" zeptala jsem se.

,,Že bych si tě dal ve tvém dětském pokojíčku?" zavrněl mi do ucha a zkousl ušní lalůček. Jeho ruce se přesunuly na můj zadek, spojil naše rty a jazyky začaly válku.

,,No vy jste teda nechutní." vyrušila nás Bianca a na obličeji si jí pohrával úšklebek.

,,Nešla sis dělat úkoly?" zpražila jsem ji pohledem. ,,Pro tvoje dobro bych se učila, maturita je za dveřma."

,,Promiň, radši si je vezmu do obýváku..." zasmála se ironicky. ,,Vypadá to, že tě tady Dominik oprcá na chodbě." ušklíbla se. ,,Divná místa o zeď, to je asi jeho." mrkla na nás, obešla nás a seběhla schody dolů.

,,Tohle bylo divný." konstatovala jsem. ,,Jak jako divná místa o zeď?" přeměřila jsem si ho pohledem. ,,Ví něco, co já ne?"

Dominik nevěděl co říct. To bylo zřejmé. Taky byl zaskočený. ,,N-nevím, nechápu." vylezlo z něj. ,,Třeba to byla jen narážka...víš jak, je to fanynka a ony ví jakej jsem..." mluvil. Chtěla jsem něco namítnout. ,,Jakej jsem byl." opravil se a přitáhl si mě k sobě.

,,No už jsem se lekla." zasmála jsem se. ,,Asi mi tě závidí, tak je protivná jak prdel." zhodnotila jsem.

,,A divíš se?" kasal se. ,,Takový mladý, pohledný, statný, v posteli obratný..." vyjmenovával.

,,Ukecaný, potetovaný, kriminálník..." pokračovala jsem. Za to poslední jsem si vysloužila ránu přes zadek.

,,Tak teď ti ten kriminálník ukáže, jak umí naložit malé drzé holce." zasmál se, vzal mě za ruku a táhl mě do mého pokoje.

Vypadni - ff Nik Tendo [CZ]Where stories live. Discover now