1

867 34 20
                                    




Karol birinci sınıf yaptığı uçak yolculuğundan inmiş ailesinin yanına gitmek için ailesinin göndereceği arabayı bekliyordu. Karolu gören herkes onunla fotoğraf çekinmek istiyordu ama Karolun hepsiyle çekinecek vakti olmadığı için çoğuyla çekinmiyordu. O profesyonel bir dansçıydı. Hem buz pateniyle dansta hemde normal dansta. Ayrıca öğretiyordu da.

Soğuk biri değildi ama mesafeliydi. Bu yüzden ona hayranlıkla bakan insanlara hafifçene gülümsemeye çalışıyordu.

Ailesini görme düşüncesiyle biraz morali bozulsa da başını dik tutup gülümsemeye devam etti. Sonunda beklediği arabanın önünde durmasıyla kapısını açtı ve bindi.

Kafasını cama çevirdiğinde hala onu çeken insanlar olduğunu fark etti. "Büyük ihtimalle birazdan geldiğim haberlere düşecek." diye düşündü Karol. Elini dudağına koyup onlara öpücük attı.

Şımarık falan değildi ama arada öyle davranmayı seviyordu. Her zaman ilk üçte yerini koruyordu hatta genelde birinci oluyordu. Ailesi nazik, kibar olmasını öğretmişti ama ara sıra kendini ödüllendirip istediği gibi davranıyordu.

Elini önündeki koltuğa asılı tablete değdirdi. Açıldığında "Haberlere düşmüş müyüm?" diye bakındı. Aynı zamanda şöförü arabayı eve doğru sürüyordu. Anında haberlere düşmüştü.

"Mükemmel dansçı ülkesine geri döndü?"

"Nazikliğin vücut bulmuş hali Karol sevilla, bu gün bir değişiklik yapıp gülümsemek yerine hayranlarına öpücük attı."

Bunun gibi bir sürü haberi okuyup tableti kapattı ve geriye yaslanıp bacak bacak üstüne atıp telefonuyla uğraşmaya başladı.

İnstagram da dolaşmaya devam ederken eski sevgilisinin hesabını görmesiyle yutkundu ve birkaç saniye ekrana öylecene baktı. Takipleşmeyi bıraktıkları için Karol onun gönderilerini göremiyordu. Ama Karol kariyer yaptığı ve hayranları olduğu için hesabı herkese açıktı. Daha fazla bakmayı bırakıp parmağıyla aşağıya indi ve hayranlarının onun için yaptığı editlere bakmaya devam etti.

Bir kaç saniye bile olsa ekrana öylecene bakması onun için saçmalıktı. Gönderilerini göremiyordu ve sadece profil resmi vardı. Öyleyse neden dursun ki? Yaptıkları editlerden beğendiklerini kalpledikten sonra instagramdan çıkıp buz pateni videoları izlemeye başladı.

İki dansta da mükemmeldi ve iki dans şeklini de çok seviyordu. Ama buz pateniyle dansta her zaman daha çok zevk almıştı. Sıçramalar, dönmeler, atlamalar. Bütün her şey onu daha da mükemmel hissettiriyordu.

O genel olarak tek kayıyordu, bir partneri yoktu. Ama çift kaymada da çok iyiydi. Hatta çift kaymayı daha çok seviyordu, daha çok eğleniyordu.

"Önce aileme gitmemiz şart mı?" diye sordu Karol, alacağı cevaptan ne kadar emin olsa da.

"Evet Bayan Karol." şöförünün verdiği cevapla tepkisizce o görmese de başını aşağı yukarı salladı ve bu sefer camdan dışarıyı seyretti.

Nihayet evine geldiklerinde araba durdu. Karol arabayı açmak için hareketlenmesine rağmen kapıyı tam açmadan evini bir inceledi. Çiçekler gibi ince detaylar hariç pek bir şey değişmemişti. 5 yıla yakın süredir falan yoktu, kariyerini hızlı yapmıştı.

Derin bir nefes alıp yüzüne bir gülümseme yerleştirdi ve çok kısa olmayan elbisesini düzelterek arabadan indi. Ara sıra tökezleme gibi sorunları oluyordu çünkü çoğu yerinde kaymaktan oluşan morlukları vardı. Ara sıra stresten de kendisi istemeden canını yakıyordu.

Gördüğü çalışanlara kafasıyla nazik bir selam vererek kapıya doğru ilerledi. Tam önün de durduğunda yavaşçana kapıyı çaldı ve beklemeye başladı. Çokta beklememişti çünkü çalışanları hızlıca kapıyı açmıştı.

PerfectWhere stories live. Discover now