4

438 31 20
                                    

-Yorum yapın lütfen-

Karol uyanmıştı ve dans gösterisine yetişmeye çalışıyordu. Arabayla da gidebilirdi ama kilo vermek açısından koşması daha iyi olacaktı.

Altında siyah, deri pantolonu, üzerinde siyah, fiziğini belli eden bir crop vardı. Üzerinde bordo,bol, deri bir ceket, ayağında da kalın topuklu, mat, bordo bot'u vardı.

Sırt çantası takmıştı ve o da parlak siyah renkteydi, üzerinde birkaç taşı vardı. Bileğine o bilekliği, boynunda yassı modelinde, gümüş kolye takmıştı.

Saçını su dalgası yapmıştı.

Topuklularla koşmakta çok sıkıntı çekmiyordu, çünkü alışıktı. Koştuğu sırada bir park'In yanından geçmesi gerekiyordu. Orada bir sürü insan daire oluşturmuştu. Merak etmişti ve Ruggeroların da orada olduğunu gördüğünde koşmayı bırakıp yavaşladı ve yavaş yavaş oraya yaklaştı.

Neden her yerde karşılaştıklarına Karol bir anlam veremiyordu. Aralardan girip ne olduğunu baktığında Jorgeyle Candenin sokak dansı yaptığını görmüştü. Ruggeroları da büyük ihtimalle izlemeleri için çağırmışlardı.

Jorge ve Candeyle uzun süredir tanışmıyor olabilirdi ama ona karşı olan samimiyetlerini anlamıştı ve ister istemez biraz ısınmıştı. Jorge ve Cande Karolun onları izlediğini görünce gülümsemişti. Karol da gülümseyerek karşılık vermişti.

Telefonundan dans edeceği kişileri arayıp zor da olsa iptal etti. Bunu izlemek istiyordu.

Ruggerolar Karolu fark etmişlerdi ama dikkatlerini dansa vermeye çalışıyorlardı. Her yer de karşılaşmaları onları huzursuz etmeye başlamıştı.

Karol telefonu çalmasıyla direk açmıştı. Arayan Gio'ydu.

"Efendim, bebeğim?" Diye konuşmaya başladığında Ruggeronun kaşları çatılmıştı.

"Güzelik, nasılsın?" Karol sesten dolayı eliyle bir kulağını kapattı. Sesler Giovannaya da gidiyordu.

"Aşkım ben şuan konuşamam, çok gürültülü bir yerdeyim."

"Neredesin ki?"

"Buz pateni pistinden bir kaç sokak ötede bir park varda oradayım şuan."

"Tamam bebeğim, görüşürüz."

"Görüşürüz." Telefonu kapatıp izlemeye devam etti. Ruggero buradan hemen gitmek istiyordu, yeterince morali bozulmuştu ama Jorge ve Cande için durmalıydı.

Jorge başka bir şarkı açtı ve Cande'yle anlaşmışlar gibi Cande seyirci kısmına geçti. Ve daha ne olduğunu anlamadan Jorge Karola gelmesi için el uzattı.

Karol bir an için şaşırıp, kararsız kalsa da onu geri çevirmek istemeyip elini tuttu ve seyirci kısmından çıkmış oldu.

Jorge gözleriyle hangi hareketle başlayacaklarını gösterdi. Gerisi doğaçlama olacaktı.

( ilk dans edenler.)

Bitirdiklerinde büyük bir alkış kopmuştu. Ama Karolun gözleri sadece iki kişi de takılıp kalmıştı.

Gio ve Pasquale ona gülümseyip alkışlıyorlardı. Karol onları fark ettiğinde daha da gülümsediler. Karol hızla yanlarına gelip ikisine de sımsıkı sarıldı.

PerfectWhere stories live. Discover now