{4}

1.1K 116 32
                                    

Merhaba yorobun ben geldimm diğer bölümlere göre birazcık geç geldi ama kendimi Pure Love yazdırmaya kaptırdım...

Yoruuum istiyoruuuum lütfeeen

---

Taehyung

"Ne demek işten ayrılmış? Hem de çekimlerin ortasında?" dedim sinirle saçlarımı dağıtırken.

Güzel giden birkaç çekimin ardından bugün aksilikler bir türlü peşimizi bırakmamıştı. Bana eşlik eden modellerden birinin işi çıktığı için gelememişti, kıyafetler yerine gelen modelin bedenine uygun olmadığı için saatlerce yenilerinin gelmesini beklemiştik, tam başlayacağımız sırada dikkatsiz çalışanlardan biri önüne bakmadığı için üzerime kahve dökmüştü ve tüm bunların üstüne fotoğrafçımız işten ayrılmış. Ne kadar mükemmel bir gün!

"Sakin ol, Taehyung. Ülkede milyon tane fotoğrafçı var ve eminim ki hepsi bizimle çalışmak ister. Hatta yurt dışından bile kapımıza gelen olur." diye beni rahatlatmaya çalıştı Namjoon hyung.

"Peki o kadar kişinin arasından nasıl karar vereceğiz? Zamanımız kısa hyung, en yakın zamanda bulup çekimlere devam etmemiz gerekiyor. Sen de biliyorsun bunu." Buna karşılık sessiz kaldı. O da haklı olduğumu biliyordu çünkü.

"O zaman biz buluruz." diyerek araya girdi Jeongguk.

Hepimiz ne saçmalıyorsun yine der gibi bakınca elindeki telefonun kilidini açıp ekranda açık duran profili gösterdi. Telefonu elinden alıp gösterdiği kişinin Instagram sayfasında gezmeye başladım.

parkmin

982                        28k

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

982                        28k.                  275
Gönderiler    Takipçiler     Takip Edilen

Park Jimin
South Korea
Photographer
shine dream smile oh let us light up the night

Takip Et      Mesaj

parkmin
Paris

parkminParis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
model of gucci | vminWhere stories live. Discover now