2💙

388 32 5
                                    

Gel ansızın, tut ellerimden, öp kirpiklerimden. Sensiz geçen 6yılımı unuttur bana. Öyle bir sarıl ki o günler yaşanmamış olsun her şey silinsin hafızamdan. En derinlerde bile kalmasın.

istiyorum ki gözlerine baktığımda görebileyim sen tarafından sevilmeyi.

mesela gülüşlerin.. gülüşlerin tek bana ait olsun, kıkırdamaların doldursun her yeri

Tebessüm et. Göster bana o naif küçük gamzelerini ve görebileyim karanlığın içinde var olan renkleri..

Belki bir gün gelirsin ha? Hatırlatırsın bana yaşamayı. Kalbim hiç sahip olmadığı sahibini özlüyor sevgilim

Bak sana adadığım yüzlerce şarkıya bir yenisi daha eklendi. Seni düşünürken dakikalarca ,o da bitti. eşlik etti, içimdeki umut ve bir kaç gözyaşı.

Hatırlıyorum da şarkıları o kadar çok severdin ki sanki yaşam kaynağın oksijen değil de o şarkılardı. Dans ederdin bırakırdın kendini sözlerine. O kadar yaşardın ki o duyguyu. Bir söz yazarı olsaydım sen sözlerimi hisset diye durmadan yazardım. İzlerdim seni , her mimiğini. Konuşurdum seninle sözler eşliğinde.

Senden bana kalan bir şarkı var sevgilim. Sürekli dinlemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Hasret bırakıyorum kendimi o şarkıya. Her dinlediğimde daha büyük etki yaratmasını istercesine. Şarkılar sevgiler ve insanlar eskir sevgilim.Sana güneşin ışığına sığınmış ay eşliğinde söz veriyorum sevgilim. Şarkın ve sen asla eskimeyeceksiniz. Her dinlediğimde şarkını kalbim de daha büyük etki yaratacak ve her aklıma geldiğinde daha fazla özleyeceğim seni..

Ve sen sevgilim sende söz ver bana her şey çok geç olmadan sarılacaksın bana her şeyi bir anda unuttururcasına.

Sensiz geçen her yılıma lanet okuyorum sevgilim. Ama yaşıyorum işte. Bir gün kavuşacağımıza ve beni incinmiş her yerimden tekrar saracağına inancımdan sadece. Görüşmek üzere sevgilim.

Her köşe, her cadde öyle dolu ,öyle dolu,öyle dolu
Ve bu doluluk içinde öyle boş,öyle boş, öyle boş ki.

-Tezer Özlü

Kupa kızı ve sinek valesi-vopeWhere stories live. Discover now