10💙

70 17 2
                                    


-Selam

-Selam?

-Uhm ben jimini soracaktım da. Bugün onu göremedim.

-Gayet normal çünkü yok

-Neden

-Neden soruyorsun?

-Çalışma yapmamız gerek ,az zaman kaldı.

-hasta

-Ne? Neden onu bırakıp geldin?

-öyle istedi

-Ve sende öylece bıraktın?

-sakin olur musun artık. Tabiki onu yalnız bırakmadım. Arkadaşım yanında.

-ah peki.Ona dikkat et.

-peki

-görüşürüz

-görüşürüz

...
Bugün yine seni görüyorum. Ama bu biraz farklı. Bu kez sahnedesin. Dans seninle bütünleşen bir şeydi.Bir gün gerçekten başaracağına inanıyordum. Ve işte başarmışsın. Beni yanıltmadığın için teşekkürler sevgilim.
Gözlerimi kırpmadan her detayını izliyordum. Ağlamıyordum evet şaşırtıcı ama ağlamıyordum. Belki de çok çabalamıştım. Birkaç kez göz göze gelmiştik ama işte senin için seyirciden farkım yoktu. Gözlerin çoğunlukla aleodaydı. Zaman bana her baktığında dursun istiyordum. Sadece ben ve sen kalalım. Gözlerinin içinde kaybolayım. Ama durmamıştı.
Düşünüyorum o saatleri. Aklımdan çıkmıyor. Boşluğa düşüyorum yine. Boş duvarlarla konuşuyorum uzun süre. Daha sonra bize eşlik etmesi için bir şarkı açıyorum. Artık 4 kişiyiz. Henüz ay uğramadı. Yıldızlar parlamıyor bile. Sanki bugün küstürdün onları. Işığın o kadar fazla ki. Övündükleri tek şey olan parlaklıkları söndü bile. Bugün onlara mı içeyim ha ne dersin? Yine de güzelliğine içmeyi tercih ediyorum. Bugün yalnız değilim. joshua hyung eşlik edecek bana. Bize.

"Gitme kal,gitme kal. Ya da beni de yanına al da kalmayayım bir başıma bu diyarda"
Gülümsedim. Ve devam etti şarkı;
"Sensiz olamam,yapamam. Beni de al yanına"
Bir damla yaş aktı gözlerimden. Müsade etmedim bu kez. Sildim ve durdurdum göz yaşlarımı. Ay görünmeye başlamıştı bile. Joshua hyung birazdan burada olacak demekti bu. Ağlayamazdım bu yüzden. Yazmaya devam edersem ağlayacağım. Yine gidiyorum, gelmek üzere.

Tamam. Yaşamak pek iç açıcı değil.
Ama sen varsın.

Beğenirseniz çok mutlu olurum.

Kupa kızı ve sinek valesi-vopeWhere stories live. Discover now