6💙

107 19 3
                                    

"Ona hakikatten dargın değildim; asla kızmıyordum. Sadece müteessirdim.'bunun böyle olmaması lazımdı' diyordum. Demek ki beni bir türlü sevemiyordu. Hakkı vardı. Beni hayatımda hiç,hiç kimse sevmemişti"
demiş Sabahattin Ali

Bugün hava yağmurlu,dışarıdan huzur veren toprak kokusu geliyor, ay buruk gülümsemeyle gelmiş pencereme,insanlar koşuşturuyor ve ben dalıyorum hayallere. Elimde bir sigara var. Yakıyorum bu sefer gerçekleşmeyecek hayallere. Herkesin yerine yakıyorum. Gözyaşlarım hiç yabancı olmadığı yanaklarda süzülüyor yavaşça ,tenimi okşuyor ve ben derin bir acı duyuyorum, o an sezen aksu çalıyor radyoda
"Hani şarkılar bizi henüz bu kadar incitmezken
Eskidendi, eskidendi, çok eskiden" acıyla gülümsüyorum. Bakışlarım boş duvarlara kayıyor. Acıyorum kendime bu sensizliğime. Bir sigara daha yakıyorum. Tükendiğime. Şarkı bitiyor. Acım aynı. Gözlerim yine kıpkırmızı. Seni gördüğüm günü düşünüyorum. Sızlıyor kalbim. Sana ne ara bu kadar tutuldum ben? Hiç anlam veremiyorum bu soruya. Telefonum ıslandıkça tavana bakıyorum. Nafile. Gözyaşlarım hiddetleniyor. Hıçkırarak ağlıyorum. Yazmak zorlaşıyor. Devam ediyorum acı çekmeyi istercesine. Yeni şarkı başlıyor;
"Uyursam geçer mi?Ya da bu böyle sürer mi?Yerine düşlere güvensem, yine günler incitir mi?"
Artık Gözyaşlarımı tutmaya çalışmıyorum. Siktir ediyorum her şeyi. Yağmur şiddetleniyor ve ağlayarak isyan ediyorum. Şimşek çakıyor daha da ağıyorum. şimşekten korktuğunu biliyorum ve sarmak istiyor ellerim seni. Yapamıyorum. Daha çok ağlıyorum. İstiyorum o adamın şu an yanında olmasını seni korumasını. Senin yerine korkuyorum her şeyden sen korkma diye. Daha fazla ağlıyorum. Sabah uyandığımda gözlerim şişmiş ve pencereye bakan sandalyede buluyorum kendimi. Seviniyorum çünkü şimşek çakmıyor. Ve sen artık korkmuyorsun. Gülümsüyorum tüm samimiyetimle. Sonra yazımın yarım kaldığını fark ediyorum tamamlıyorum işte,Aklımdan ne geçerse. her zaman olduğu gibi. Seokjin'in bana uğrayacağı geliyor aklıma. Biraz toparlanıyorum ve seni unutmuş gibi davranıyorum seni düşünerek..

"Bir umut kırıntısı içimde ama sensizim"

Sonra her şey geçmedi.
Sonra her şey geçmez kolayca.
Herkes kalanıyla yaşar.
Kendinden geriye ne bıraktıysa.

-Haydar Ergülen

-Haydar Ergülen

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
Kupa kızı ve sinek valesi-vopeOnde histórias criam vida. Descubra agora