5💙

108 20 0
                                    

Arkadaşlar taehyung bunu bir uygulamaya yazıyor. Hem Twitter hem İnstagram gibi kullanabiliyorsun. Tae Twitter gibi kullanıyor ve kendini gizliyor.
Yoongi ise İnstagram gibi kullanıyor. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Ben acı çekiyorum. O kadar derin ki bu acım. Sadece sen iyileştirebilirsin sevgilim. Ben sensizlikten boğulduğum her anımda şarkılara sığındım. Onlar sanki seni bana daha çok yaklaştırıyor. Artık bende oksijenle değil şarkılarla nefes alıyorum sevgilim. Sende öyle misin hâlâ. Öyle ol ki ,ortak yaptığımız bir şey var diye sevineyim.
Şarkılar...
Ya Senin için yazılmışlar ya da benim tek algım sensin.
Ve sevgilim Aleo'nun varlığı beni küfürbaz adamın teki yaptı. İçkiye sigaraya daha da alıştırdı. Sevgilim neden ona aleo diyorum biliyor musun?
Aleo vera...
Zehirli çiçek
O zehirli çiçek beni en hassas noktamdan vuruyor. Zehirleniyorum her gün daha fazla. Zehirleniyorum ama vazgeçmiyorum yine de hiçbir şeyden. Ve bu zehirin ilacı kendisinde. Neden zehirlediği birini iyileştirsin? Evet ben tükeniyorum her gün daha fazla. Peki sonra?
Lanet olsun zaten gitmediğin aklımdan kalbime bir baskı yapıyorsun. Hala kalbimin sahibi olduğunu hatırlatıyorsun. Yapamıyorum bir şey. Belki diyorum kavuşuruz bir gün. Zaman her şeyin ilacı değil miydi? Sabret sabret sabret. Sürekli tekrarlıyorum bu diyaloğu. Sanırım sen gelene kadar hep tekrarlayacağım
Başka şarkılarda görüşürüz sevgilim
Kendine iyi bak!

Farklı iklimlerin çiçekleriyiz,seni yaşatan yağmur beni öldürüyor. Ama olsun seni yaşacatak yağmurlara şemsiye tutmam ben...

(bunu kim söylüyor bilmiyorum hoşuma gitti ve yazdım)

Kupa kızı ve sinek valesi-vopeOnde as histórias ganham vida. Descobre agora