3💙

213 26 4
                                    

Değişmemişsin.Hâlâ papatya kadar güzel ve narinsin. Gözlerindeki parıltı sönmemiş ve hâlâ kalbimi ağrıtmaya yetiyorsun.

Bugün... çok tuhaftı. Ben duramadım orada. Elimde olsa saatlerce izlerdim seni ama o sızı. Onu bu kadar derin ve yaralayıcı hissetmemiştim hiç. Dilim tutulmuştu ve ne olduğunu anlayamıyordum. Seni görüğüme gerçekten inanmıyorum hâlâ. Sevgilim beni 100yıl bekletsen, beni hiç sevmesen bile yanında aşkla baktığın adam kadar acıtmazdı canımı. Hâlâ ağlıyorum. Başka ne yapabilirim. Bu acizliğimi nasıl yok edebilirim. Ya da bu acımı nasıl hafifletebilirim.
Ağlayınca geçiyor mu?
Kahretsin geçmiyor. Ama isterdim biraz olsun geçmesini.
Sevgilim endişelenme kendime zarar verecek kadar aklımı kaybetmedim. Ama belki biraz olsun bedenimdeki acı ruhumdaki acıya galip gelerek bastırırdı ha? Güzel fikir ama ileride kavuşursak yaralarımı görüp üzül istemem sevgilim. Bunu yapmayacağım korkma. Elimden gelen tek şey ağlamak işte. İçiyorum ve ağlıyorum. Tüm gün yaptığım bu zaten. Benim için endişelenme.
Benim hayatımı mahveden sigaralar veya içkiler değil sevgilim. Söylemek acı ama bizzat sana olan sevgim. Bunun bende farkındayım. Ama senin acın bana o kadar tatlı geliyor ki. Hiç bitmesin istiyorum o zehirli bağımlılığım.

Fatma Turgutun da dediği gibi
"Sen ona aşıksın öyle güzel gülme yeter"

Kesişti gözlerimiz bi anlığına ve zaman durdu. Kaçırmadım gözlerimi son görüşüm gibi tadını çıkardım. Ama sen çektin gözlerini. Gözlerim doldu. Kalbim kaçıncı kez kırıldı bilmiyorum bile. Yetinmeliydim. Seni gördüm ve sana dayanabildiğim kadar baktım. Haddimi fazla aştım ve daha fazlasını istedim. Ama gördüm sevgilim gözlerinde o durgunluğu. Bana yabancı baktığını gördüm. Ne yapıyorsun bana böyle sevgilim? Bataklıkta dibe yaklaşıyorum iyice ama beni kurtarmak için gelen herkesi reddediyorum. Ölümden korkuyorum ama zevk alıyorum. Ağlıyorum ama gülüyorum da. Ne oluyor bana böyle?
Anlayamıyorum.

Ve sevgilim istedim ki yağmur yağsın. Saklansın gözyaşlarım. Tuttum kendimi. Yürüdük seninle. Kalbimdeki seninle.

Eve geldim.

Ve gerisini biliyorsun zaten

Yalnızlık ne zordur ne de ayıptır
Sen gene de bunu bir aşk mektubu bil
Ama bil ki biziz bu uzaklığı yapan

-Turgut Uyar

Kupa kızı ve sinek valesi-vopeWhere stories live. Discover now