6] Whisky

709 11 0
                                    


Sang: Electric Love - BØRNS

21:37


"Jeg skal hente en venninne"sa jeg og så bort på han. Han så ut i veikanten og tok et drag fra røyken. Han hadde svarte jeans på, en hvit t- skjorte og en svart skinnjakke.

"Spesielt antrekk for å være sjåfør"sa han og så på meg. Jeg myste på han mens jeg følte meg ganske dum.

"Jeg kommer fra et selskap"sa jeg. Han irriterte meg. Selv om han egentlig ikke hadde gjort noe mot meg, så var han bare irriterende.

«Åja» sa han kort. Han rettet seg opp og stumpet røyken i bakken. «Bli med inn da»

Jeg så spørrende på han.

«Hvorfor?»

«jeg skal spille, hadde vært hyggelig om du og venninnen din kunne hørt på»

Jeg ga han et nølende blikk. Det fristet ikke veldig å stå midt i folkemengden igjen. Folk som presset seg frem og skrek i øret ditt.

Han skjønte sikkert at jeg egentlig ikke ville fordi han så meg dypt inn i øynene og sa «jeg trenger støtte». Jeg kunne nesten se i øynene hans at han hadde drukket.

Jeg stirret tilbake på han og himlet med øynene.

«greit»





Lisa danset med meg på dansegulvet. Casper skulle spandere en drink på meg, noe jeg synes var litt rart. Jeg kastet et blikk bort på han mens han sto ved baren. Han lo av noe baristaen og ristet på hodet.

"Hvem er det?" spurte Lisa over all musikken.

"En kollega"sa jeg og rev øynene mine fra Casper tilbake til Lisa. Hun smilte og spurte hvordan alle på jobben min var pene. Selv synes jeg ikke Casper var så særlig pen. Ikke min type. Jeg ristet bare på hodet mens jeg svingte hoftene mine til musikken.

Hadde aldri trodd jeg kunne danse sånn her til rockemusikk.

Casper kom gående mot oss igjen med et glass i hver hånd. Han ga meg den ene og Lisa den andre. Jeg så direkte ned i glasset som var halvfullt med en brun veske. Lukten var sterk.

Whisky.

"Du må være venninnen" sa han og ga det andre glasset til Lisa. Hun smilte og tok imot glasset.

"Lisa"sa hun over musikken.

"Casper" sa han tilbake med et glis. Han var egentlig litt Lisas type, iallfall etter det jeg har sett av exene hennes.

Han gikk videre opp til scenen igjen og jeg drakk opp glasset så fort jeg kunne for å ikke pine meg gjennom smaken. De to andre i bandet hadde stoppet å spille og folk klappet. Casper kom frem på scenen og folk jublet. Jeg så meg rundt på alle folkene som smilte og skrek navnet hans.

Oscar og Esra begynte å spille igjen mens han tok opp gitaren og justerte litt på mikrofonen. Jeg myste på han, nysgjerrig på om han var flink eller ikke.

Han begynte å synge og spille på gitaren. Det ble helt stille i lokalet i de første sekundene før folk begynte å hyle enda høyere. Jeg klarte ikke å skjule smilet mitt og Lisa så på han med store øyne.

Blikkene våre møttes og han smilte på samme måte han hadde gjort på jobb.

-

"Du ser litt trøtt ut" sa Amalie mens hun gransket meg. Jeg stønnet. Det hadde blitt mye senere i går enn det jeg egentlig trodde, men det hadde også vært veldig gøy. Casper hadde spilt flere sanger mens vi danset, utrolig nok. Senere dro meg og Lisa sammen med bandet og spiste kebab.

Jeg hadde kanskje fått ett litt bedre inntrykk av Casper enn det jeg hadde tidligere.

Lisa hadde flørtet med Oscar og jeg tror de dro hjem til hennes leilighet tilslutt.


"Ser jeg så grusom ut?"spurte jeg, "Det ble litt sent i går". Hun lo og ristet på hodet.

"Mrs Williams", jeg snudde meg og så Mr. Smith stå bak meg.

"Hei!"

Han ba meg om å følge etter han inn på kontoret og det gjorde jeg.

"Jeg, Amalie og Casper reiser på en forretningstur i morgen. Du skal være med tenkte jeg"sa han. Jeg presset bryna mine sammen.

«Åja..»sa jeg mens jeg tenkte. «Hva skal jeg gjøre der? Hvor skal vi?»

Han smilte uten at han forklarte hvorfor. Jeg skjønte ikke hva som var så morsomt.

«Vi skal til New York. Din jobb er å ta notater fra møtene mine og være min personlige assistent»sa han. Sa han New York!? Jeg hylte av glede og smilte bredt mens han så forskrekket på meg.

«Unnskyld. Jeg er bare veldig spent» sa jeg.

«Vi sender en taxi til leiligheten din. Ikke vær sen»sa han og så på meg med seriøse øyne.

Jeg gledet meg veldig. Aldri hadde jeg vært i New York og det kom til å være så gøy å dra dit. Han snakket litt mer om hvor lenge vi skulle være der. To netter sa han. Han forklarte også at han hadde skaffet meg et hotellrom og at vi skulle fly. Mer sa han ikke.

Jeg gikk ut av kontoret hans med et glis.

Dette blir kjempe gøy!

The boss and meWhere stories live. Discover now