🧸44🧸

716 38 21
                                    

Куки : Хьонг,  гладен съм !

Техьонг  : Добре , ей сега ще отида до магазина да ти взема нещо ,Юнги ти ще стоиш ли при него ?

Юнги : Да

Техьонг:  Добре

Техьонг  отиде да вземе нещо за ядене на Куси

Куки : Юнги хьонг,  чишка ми се

Юнги : Ела да те заведе до тоалетната - закара го - чакам те във офиса

Куки : Добре

Малкия влезна в тоалетната , свърши си работата и си изми ръцете . Докато си миеше  ръцете в тоалетната влез секретарка.

Секретарката : Ооо мухльо

Куки само я погледа и нищо не и каза

Секретарката : Ще ме гледаш докато ти говоря, чули - хвана го ушенцено и го дръпна силно - Заради теб шефа щеше да ме  уволни,  трябваше на колене да му падам , че да ми даде втори шанс - дръпна го по-силно

Куки  : Б-боли - заплака малкия - Охх , п-пусни м-ме

Секретарката : Ако не искам - с другата си ръка хвана бялата му пухкава опашка и я стисна силно , карайки малкия да изреве гърлено от болка. Пусна го и го бутна силно . Мъничето си удари главичката в мивката ,като струя кръв потече от раната на главата и падна на земята - А да , и не забравяй че ти си просто играчка за Техьонг , просто секс играчка - засмя се зловещо и излезе от тоалетната .  В този момент на мъника му причерня и припадна .
Минаха се 10 минути и Техьонг се върна.

Техьонг : Къде е бебчо ?

Юнги : В тоалетната !

Техьонг : Добре !

Минаха се още 10 минути  , Техьонг се притесни и отиде да види защо мъника се бави . Отвори вратата на тоалетната  и видя мъника да лежи на земята , главичката му в локва кръв . На личицето му имаше засъхнали сълзички.

Техьонг : ДЖЪНКУК!!! - извика силно ,изтича до него и провери дали има пулс . За щастие имаше . В този момент Юнги дойде .

Юнги : Техьонг,  защо вика...ш- видя малкия- Боже - извади телефона си и извика линейка.

Техьонг вдигна малкия и се запъти към изхода на фирмата  , следван от Юнги .  Тъкмо излезе от фирмата и линейката пристигна. 

Техьонг : Ключовете за колата са в охраната - провикна се

Качиха Малкия в линейката и тръгнаха към болницата.  Техьонг беше в линейката и стискаше  студената ръчичка на мъничето си , а Юнги караше с на Техьонг колата зад линейката.

🐰𝑴𝒚 𝑩𝒖𝒏𝒏𝒚 🐰 《𝒌.𝒕𝒉 ~ 𝒋. 𝒋𝒌》[✔]Where stories live. Discover now