🧸58🧸58

661 38 10
                                    

Юна седеше в офиса си и попълваше документи . Техьонг излезе от офиса си и без да казва нищо си тръгна.
Прибра се вкъщи , а малкия го посрещна на вратата .

Куки : Хьонг - каза и се хвърли на врата му . Уви крачетата си около талията на Техьонг и го целуна. Техьонг уви ръцете си около крехкото тяло на гаджето ти и отвърна на целувката. Тръгна към хола и остави малкия на дивана и се надвеси над него . Бутна ръката си под тениската на Куки , той настръхна от допира на студентите ръце на Техьонг. Техьонг седна на дивана и взе малкия в скута си . Започна да целува врата му като оствяше смучки . Куки пък той от своя страна стешене тихо . Техьонг спусна ръцете си на дупето на Куки и го стисна , докано се целуваха. Джънкук започна да се отърква в члена на гоемия .

Техьонг : МГХ.... самичък ли си вкъщи? - попита вече възбудилия се Техьонг

Куки : Мхм

Техьонг свали тениската на Куки, хвърли я на земята и се заигра със зърната на малкия . Откопча ципа на панаталота си и изкара члена си . Малкия се ококори при големината на члена му . Техьонг хвана члена си и задвижи ръката си по дължината му . Започна да стене високото , докато някой не :

Джин : Кхъм

Техьонг отвори рязко очи и набързо прибра малкия Тае в гащите обратно. Куки стана и си облече тениската

Техьонг : Ааа...хьонг какво правиш тук ?

Джин : Ходих на пазар , а ти КАК МОЖЕ ДА ПРАВИШ ТАКИВА НЕЩА ПРЕД МАЛКИЯ БЕ - взе чехала и започна да го налага - ТА ТОЙ Е ОЩЕ МАЛЪК

Куки : НЕ СЪМ МАЛЪК И НЕ СЕ КАРАЙ НА ХЬОНГ

Джин : Как да не си ?

Куки : Щом гледам- усети се какво щеше да каже и бързо смени темата- да малък съм , извинявай, ама и ти се извини на хьонг !

🐰𝑴𝒚 𝑩𝒖𝒏𝒏𝒚 🐰 《𝒌.𝒕𝒉 ~ 𝒋. 𝒋𝒌》[✔]Where stories live. Discover now