🧸75🧸

634 34 9
                                    

Часът минаваше 03:30 а Техьонг все още беше в бара и се наливаше.  Вече беше изпил около 3 бутилки и не знаеше къде се намира и какво прави.  Стана от сепарето и отиде да плати, излезе от бара и се качи в колата , запали я и тръгна,  но това беше огромна грешка.......В един момент всичко утихна....

***

След 5 дена

Момчетата се бяха притеснили  за Техьонг. Звъняха му , но той не вдигаше. Решиха да се прибират и да отидат в имението на Техьонг ,но  големия и там не беше . Техьонг преди два дена бил звъннал на Натали и и казал че заминал за бизнес среща ....но това беше просто една  лъжа .

На вратата се звънна и Джин отиде да отвори , следван от Куки който не беше ял нито спал от пет дена насам . Джин отвори вратата и пред нея стоеше мъж на около тридесет и пет години .

Мъжа : Здравейте,  това ли е домът на Ким Техьонг?

Джин : Да , защо ?

Мъжа : Господин Ким си забрави дрехите в болница - подаде  торбичката в която бяха окървавените дрехи на Ким

Джин : В болницата ?

Мъжа : Да , господина претърпя катастрофа в четвъртък  в 03:45 сутринта .  Бил е в не трезво състояние  и вчера го изписахме .

Джин : Н-но защо не се обадихте ?

Мъжа : Господина каза да не звънним на никой

Джин : Благодаря Ви!  -  мъжа си тръгна

Куки пусна сълзичките си и заплака на глас. Джин пусна чантата с дрехите на Техьонг и изтича да успокои малкия .

***

Хосок : Куки , моля ти се хапни нещо - каза и погали  лежащото момче в скута му по главичката - спри да плачеш , Техьонг ще се върне и ще видиш , че е добре, чули ? - не получи отговор - Куки , Куки- разтресе го - Джънкук ,защо не се събуждаш.....ДЖИН - извика  и големия дойде - Джънкук не се събужда - каза притеснено

Джин  : Чакай ще викна Юнги

🐰𝑴𝒚 𝑩𝒖𝒏𝒏𝒚 🐰 《𝒌.𝒕𝒉 ~ 𝒋. 𝒋𝒌》[✔]Where stories live. Discover now