🐾 ┊ one

11.3K 613 226
                                    

Kedi çocuklar gerçekliği tartışılan, bir çok kitaba konu olan, genetiği değiştirilmiş, bir çok kişinin değişiyle, kedi ve insan karışımı yaratıklar olarak bilinirlerdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kedi çocuklar gerçekliği tartışılan, bir çok kitaba konu olan, genetiği değiştirilmiş, bir çok kişinin değişiyle, kedi ve insan karışımı yaratıklar olarak bilinirlerdi.

Bu çocuklar sahibine hizmet etmek amacı ile kullanılsa da bir çok hayvan sever bunlara karşıydı.

Seungmin de bu hayvanseverlerden biriydi. Bir çok haberde kedi çocuklara yapılan eziyetleri izlemiş, sokağa atılmalarını önlemek için bir çok protestoya katılmıştı.

Şimdi ise aklında gidip onlardan birini sahiplenmek vardı.

Bu zamana kadar beklemişti, ama şu an yeterince sorumluluk sahibi olduğunu düşünüyor, ona elinden gelen en iyi şekilde bakmayı planlıyordu.

Onları sahiplenmek zor bir şey değildi. Iki form doldurup imza atıyordun. Seungmin onların bir süre sonra çöpe gittiğine emindi. Çünkü o kadar kedi çocuk öldürülmüştü ama sahibi hakkında kimse bir bilgiye ulaşamamıştı, mağza sahipleri bile.

Uzun bir taksi yolculuğundan sonra pastel sarı renkleriyle boyanmış, üstü pati desenleriyle süslenmiş ve kocaman 'Cat shop' yazan yere gelmişti. İçeri girince onu mağazanın renkleriyle uyumlu giyinmiş bir kaç çalışan karşılamıştı. Onlara selam verip danışma gibi bir yerde oturan kadının yanına yönelmişti. Ona kedi çocuk almak istediğini, ama onlar hakkında tam olarak bir şey bilmediği için yardım istediğini söyledi. Kadın ayaklanarak onu kedi çocukların olduğu odaya götürmek için yürümeye başladı.

Bir kaçı hariç hepsi uyanıktı ve etrafa neşeli kahkahalarını sunarak oyun oynuyorlardı. Burada mutlu gibiydiler, ama haberlerde hiçbirinin burayı sevmediğini, hepsinin gitmek için yalvardıkları yazıyordu. Devletin yalanları diye düşündü, onlardan kurtulmak için her yolu deniyorlar, diye geçirdi içinden.

Eh, haksız da sayılmazdı.

Beşiklerin yanına geldiğinde uyuyan siyah tüylü kedi dikkatini çekmişti. Kaşları çatık, elleri yumruk halindeydi. Rüyasında her ne görüyorsa onu sinirlendirmiş gibiydi. Ama bu Seungmin'e sevimli gelmişti.

"Onun adı ne ve onun hakkında bir kaç bilgi alabilir miyim?"

"O Hyunjin.. Oldukça huysuz. Burayı hiç sevmez, ama gelen kimseyle gitmek istemiyor. Genelde her şeye büyük tepki verir, sinirlidir ve bağırmadan durmaz. Yani onu almak isyiyorsanız iki kere değil on kere düşünmeniz gerekir efendim."

×××

Umarım beğenmişsinizdir! <3

cat boy, hyunmin ✓Where stories live. Discover now