🐾 ┊ two

6.9K 590 222
                                    

"Peki, anladım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


"Peki, anladım. Diğerlerine bakmaya devam edelim o zaman."

Uzun bir keşiften sonra Seungmin hâlâ bir tane beğenememişti. Sevdikleri ya çok büyüktü ya da onunla gitmek isteyen olmamıştı. Bir süre sonra görevli de onun yanından ayrılınca kafası iyice karışmıştı.

Beşiklerin oradan gelen ağlama sesiyle adımlarını o tarafa yönlendirdi. Ağlayanın az önce baktığı kedi çocuk olduğunu görünce beşiğe iyice yaklaştı. Ağlayan kedi onu fark edince ağlamayı kesmiş ve dik dik ona bakmaya başlamıştı.

"Tipin de pek çirkinmiş."

Kedinin bu söylediğiyle Seungmin'in gözleri sonuna kadar açmış, sonra ona ayak uydurmanın eğlenceli olabileceğini düşünüp cevap vermişti.

"Sen de pek yakışıklı sayılmazsın. Hem nerem çirkin benim? Tatlı olarak görebileceğin sayılı kişilerdenim ben."

"Tatlı mı? Ben senden daha tatlıyım bir kere. İyi ki senin gibi sahibim yok hıh. "

Seungmin en yakındaki görevliye el sallayıp beşiğin önündeki yere gelmesini sağlayınca gülümsedi. Görevliye Hyunjin'i sahiplenmek istediğini söyleyince hem onları dinleyen kedinin, hem de görevlinin şaşkınlığı on metre öteden anlaşılırdı.

Görevli, Seungmin'in emin olup, olmadığını sorduktan sonra onunla birlikte gelmsini ve form doldurmak gerektiğini söyledi. Seungmin görevlinin arkasından gitmeden önce hâlâ şaşkın olan kediye bakıp küçük bir kıkırtı bıraktı.

"Seninle uğraşmak eğlenceli olacak. Yeni sahibine merhaba de!!"

×××

Umarım beğenmişsinizdir!<3

cat boy, hyunmin ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin