Kupliva nauru

124 14 89
                                    

× 𝘐 𝘸𝘢𝘴𝘯'𝘵 𝘭𝘰𝘰𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳 𝘺𝘰𝘶 𝘣𝘶𝘵 𝘺𝘰𝘶 𝘧𝘰𝘶𝘯𝘥 𝘮𝘦

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

× 𝘐 𝘸𝘢𝘴𝘯'𝘵 𝘭𝘰𝘰𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳 𝘺𝘰𝘶
𝘣𝘶𝘵 𝘺𝘰𝘶 𝘧𝘰𝘶𝘯𝘥 𝘮𝘦. ×

🍓 • 🍓 • 🍓

Lämmin vesi kietoutui Jeon Jungkookin kehon ympärille rauhoittavana. Kuplat poksahtelivat pojan rentoutuessa yhtä syvemmälle kylpyammeeseen ja vedenpinta nousi varoittavasti lähemmäksi kylpyammeen reunaa. Jungkook sulki silmänsä nojatessaan päätään taaksepäin. Hän kuunteli saippuakuplien puhkeamisesta pääsevää ääntä kevyt hymy huulillaan. Tällaiset hetket saivat Jungkookin kireän kehon vapauttamaan lihaksia rennoiksi ja kiireisen mielen pysymään edes hetken aloillaan.

Illuusio rauhasta kuitenkin poksahti kuplan tavoin kun kylpyhuoneen ovi yllättäen aukesi. Jungkook pomppasi paremmin istumaan ja kääntyi säikähtäneenä katsomaan ovelle päin. Siellä Park Jimin seisoi ilkosen alasti, vain pyyhe roikkuen olkapäällään.

"Öh mitä sä teet?" Jungkook hengähti äkkiä kuivalla kurkullaan, kääntäen katseensa nopeasti poispäin punahiuksisesta pojasta. Hän kiitti itseään siitä, että oli vahingossa lorauttanut niin paljon saippuaa, ettei kuplien läpi nähnyt mitään.

"Turhaa ujostelet, sä oot lauennut mun sisäänkin", Jimin kuulutti nauraen. Antamatta vastausta Jungkookin kysymykseen, hän jätti pyyhkeen vessanpöntön kannen päälle ja itsevarmana asteli kylpyammeen vierelle.

"Päästä vähän vettä, mä tuun sinne sun kanssa", Jimin käski painaen pitkän suudelman Jungkookin huulille. Raskaasti hengähtäen Jungkook kurkotti vetämään tulpan irti ja kuunteli, kuinka viemäri imi kurlaten vettä viemäristöön. Kun vedenpinta oli laskenut tarpeeksi sietämään pienen Jiminin ilman ylitse läikkymistä, hän painoi tulpan takaisin kiinni. Leveästi hymyilevä Jimin astui Jungkookin seuraksi kylpyammeeseen ja kävi istumaan tätä vastapäätä jalat rintaansa vasten.

"Helvetti kun on kuumaa", Jimin sähähti ihon noustessa kananlihalle. Jungkook naurahti korvanpäät punaisina, pystymättä miettimään mitään muuta kuin äsken näkemäänsä Jiminin täydellistä vartaloa. Toinen oli turhankin jumalaisesti rakennettu.

"Kook, ei sun tarvi ujostella", Jimin hetken hiljaisuuden päästä mumisi paljon pehmeämmällä ja vakavammalla äänellä. Hän kurkotti ahtaan kylpyammeen toiseen päähän ja tulipa siinä samalla vaihtaneeksi asentoaan niin, että oli Jungkookin päällä. Vettä läikähti yli ammeesta.

"Haluatko sä, että mä meen pois?" Mansikanpunaiset hiukset omaava poika kysyi varovaisella äänellä, hymy kuihtuen pois kasvoiltaan. Jungkook ravisteli nopeasti päätään.

"En tietenkään! Tää tuli mulla vaan vähän- vähän yllätyksenä", Jungkook vastasi kiireesti, saadakseen hymyn takaisin rakastamansa pojan huulille. Tähtien tavoin tuikkivat silmät siristyivät puolikuun muotoisiksi ja pehmeät ruusuhuulet kaareutuivat leveään virnistykseen.

Strawberry & lily kisses / Jikook ✔Where stories live. Discover now