Kasvukipuja

93 16 54
                                    

× 𝘐 𝘭𝘰𝘰𝘬𝘦𝘥 𝘺𝘰𝘶 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘦𝘺𝘦𝘴

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

× 𝘐 𝘭𝘰𝘰𝘬𝘦𝘥 𝘺𝘰𝘶 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘦𝘺𝘦𝘴.
𝘋𝘰𝘯'𝘵 𝘧𝘦𝘦𝘭 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘩𝘦𝘳𝘦.
'𝘊𝘢𝘶𝘴𝘦 𝘵𝘩𝘦 𝘧𝘦𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦 𝘭𝘰𝘷𝘦
𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘐 𝘶𝘴𝘦𝘥 𝘵𝘰 𝘩𝘢𝘷𝘦.
𝘠𝘦𝘢𝘩, 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘴𝘩𝘪𝘵'𝘴 𝘥𝘪𝘴𝘢𝘱𝘱𝘦𝘢𝘳𝘦𝘥. ×

🍓 • 🍓 • 🍓

Pienen kaupungin pieni rautatieasema näytti naurettavalta, kun oli tottunut suurkaupungin hälinään. Vain muutama talvivaatteisiin pukeutunut ihminen seisoskeli odottamassa rakkaitaan palaavaksi junalla takaisin kotikaupunkiin. Viime yönä satanut kirkkaan valkoinen ensilumi täplitti aseman laattoja ja muutama joulukoriste siellä täällä toi kotoista joulutunnelmaa hämärälle junalaiturille.

Sydän rinnassaan jyskyttäen Jeon Jungkook kurkotti nähdäkseen liikkuvan junan ikkunasta asemalla odottavat ihmiset. Hän yritti etsiä tuttua takkia katsellaan, mutta ei tavoittanut poikaystävänsä Park Jiminin karvahupullista parkatakkia. Viimein lähemmäs neljän kuukauden intensiivisen opiskelun jälkeen Jungkook pääsi palaamaan joulun päiviksi Jiminin vierelle piiloon sydämessä pidemmän aikaa kalvanutta kylmyyttä. Jungkook olisi halunnut kiljua riemusta junan pysähtyessä pitkän matkan jälkeen asemalle, mutta hillitysti hän nousi laukkuineen penkiltään ja asteli ulos kirpeän purevaan pakkaseen.

"Jungkook!" Tuttu huudahdus sai tummaverikön pään sinkoamaan kohti Jiminin pystyyn nostettua kättä. Nopein, tärisevin askelin hän lähti harppomaan pojan luokse, pystymättä enää estämään huulilta karkaavaa jännittynyttä naurahdustaan.

"Jimin", Jungkook hengähti pysähtyen lyhyemmän eteen käsivartensa levittäen. Hän ei voinut olla huomaamatta Jiminin pientä vastahakoisuutta vastata halaukseen, mutta ei tahtonut ajatella sitä sen tarkemmin. Vahva liljan tuoksu valtasi täysin Jungkookin aistit ja sai pojan miettimään, kuinka hän oli koskaan edes pystynyt lähtemään nuoremman luota.

"Tervetuloa takaisin", Jimin mumisi vetäytyessään halauksesta kauemmaksi. Jungkookin kysyvää katsekontaktia väistäen hän nappasi pidemmän lapasella peitetystä kädestä kiinni ja ihmetellen Jungkook seurasi pojan perässä sivummalle junalaiturilta. He pysähtyivät tyhjään katokseen. Kireän ilmapiirin takia Jungkook ei uskaltanut avata suutaan ja kysyä, mitä oli tekeillä. Hän tunsi äsken vielä niin innostuneen olonsa muuttuneen todella epämukavaksi ja tunnelman melankolisen pahaenteiseksi.

Mitään kommentoimatta Jimin kääntyi Jungkookia kohden ja keskittyi tarkastelemaan mietteliäänä tummaverikön kasvonpiirteitä. Näin lähempää katsottuna Jungkook huomasi, että Jimin ei enää näyttänyt itseltään, hän näytti vanhentuneen neljässä kuukaudessa pelottavan paljon. Niin paljon, että jos Jungkook olisi ollut isoäiti, hän olisi tarttunut Jiminin poskiin, venyttänyt niitä ja sanonut: "Voi, oletpa sinä poikakulta kasvanut!" Videopuheluissakin punaiselta näyttäneet hiukset muistuttivat nyt lähinnä haalistuneen kulahtaneilta. Edes lumi ei saanut tähtisilmiin samanlaista loistetta kuin niissä oli aiemmin ollut aina kun Jimin oli katsonut Jungkookkia. Pidempi tunsi sydämensä nousevan ensin kurkkuun ja putoavan sitten alas. Jiminin tunteeton ilme sai Jungkookin nieleskelemään ahdistuneena ja yrittämään peitota ajatuksia, jotka pakolla puskivat hänen päähänsä, vaikka hän tiesikin, että ne olivat oikeassa.

Strawberry & lily kisses / Jikook ✔Where stories live. Discover now