[Day 4]

2.2K 264 232
                                    

Hyunjin başını masasından kaldırıp agresif bir şekilde saçlarını karıştırmaya başladı. Jisung gözlerini bilgisayardan çekip göz ucuyla Hyunjin'i izlemeye başladı.

"Bitlerini mi ayıklıyorsun?"

Hyunjin hızla kafasını kaldırıp ona baktı. Onu terslemek istiyordu ama modunda değildi ve muhtemelen cevabı elinde patlayacaktı. Bu yüzden gerisin geri önüne dönüp masadaki açık not defterine baktı.

1-İlk buluşmada onu dış görünüşü ile övüp bunun üzerinden flörtleşme.

Herkes buna bayılır. Ve Felix bundan hoşlanmıyorsa bu onun sorunları olduğunu gösterir.

2-İlk buluşmada asla onu beslemeye çalışma. Çocuk gibi muamele görmekten hoşlanmıyor olabilir.

Hyunjin'e göre bu oldukça romantikti. Aslında değildi. Bunu Jisung'a anlattığında Jisung kafasına vurmuştu. Bu onu aslında yaptığının çok da romantik bir şey olmadığına ikna etmişti.

İlk gün tam bir başarısızlıktı.

Ama bu romantik komedi seven biri için yine de romantik olmalıydı. Evet Felix'in sorunları vardı.

3-Onu zarif hissettir.

Doğrusu Felix'in istediklerini yapmanın işe yarayacağını tahmin etmiyordu. Muhtemelen birilerinin onun dediğini dinlemiş ve değer vermiş olması çok hoşuna gitmişti. Diğer insanlar gibi.

4-Yaptığın küçük aptallıklar onu güldürür, yapmaya devam et.

Felix çok şirindi. Küçük bir çocuk gibiydi ve onu güldürüyordu. Aynı şekilde Hyunjin'in her hareketinde de gülecek bir şey buluyordu. Ama bu kötü anlamda değildi. Belki başka şartlar altında tanışmış ols-

Hyunjin kesinlikle ne düşündüğünü bilmiyor.

Ama 2. gün başarılı sayılırdı. Her ne kadar içinde bir şeyler o günü kötü hatırlamasına sebep olsa da. O gece Felix oraya gitmek istememişti ve Hyunjin onu neredeyse zorla götürmüştü.

Başarılı sayılmazdı. Tam bir zaferdi. Ama rahat hissetmiyordu.

5-Ona zararsız yalanlar söyleyin böylece yanınızda tutabilirsiniz.

Bu düşünce Hyunjin'in midesinin ekşimesine neden oluyordu.

"Nefret ediyorum." diyerek boğuk bir sesle kollarını kavuşturduğu masasına tekrar gömüldü. Ama kafasında hissettiği ufak ağrı orada çok uzun durmasına izin vermedi.

Kafasını kaldırıp etrafına bakındı. Jisung onun dikkatini çekmek için ellerini salladı. Hyunjin küfür etmeye hazır bir ifade ile baktı. Jisung elleriyle Hyunjin'in arkasını işaret etti.

Hyunjin hışımla arkasını döndü. Chan camlı bölme duvarlı odasında ayakta durmuş onu izliyordu. Ve elleriyle ona gel işareti yapıyordu.

Hyunjin şaşkınlık içinde arkasını dönüp Jisung'a baktı. Jisung ona acımayla bakıyordu. Haklıydı.

Hyunjin aceleyle masasındaki notları toparlayıp Chan'ın odasına doğru yol aldı. Doğrusu odaya doğru giderken üzerinden geçtiği yaklaşık 10 basamaklı merdivenden yuvarlanmayı diledi. Chan ile konuşmasını düşününce bu da bir çeşit intihar sayılırdı sonuçta.

Kapıyı kendisinin açmasına gerek kalmadan Chan kapıyı açıp onu içeri aldı. Hyunjin gergin adımlarla odanın ortasında durup Chan'ın masasına oturmasını bekledi.

Chan döner sandalyesine sırtını dayayıp parmak uçlarını birbirine değdirdi.

"Evet, gelişmelerini dinlemeyi dört gözle bekliyorum."

how to win a guy in 10 days ° hyunlix Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin