T

372 45 36
                                    

Dikkat: Cinsel içerik barındıran bölüm.

Hiçbir zaman nazik bir adam değildim, dürüst konuşmak gerekirse olmak gibi de bir planım yok. Özellikle söz konusu Mark'sa.

Gecenin bir yarısı günlerdir kaçtığı bana gelmişti, şu an bir akıl hastanesinde ben yatağımın üzerinde o benim kucağımda öpüşüyorduk.

İşte bu, Mark'ın tüm köprüleri yaktığının, benimle beraber resmen delirdiğinin resmiydi.

Dudaklarım dudaklarından ayrıldığında biraz sızlansa da ondan uzaklaşmadan boynunu dişleyip öpmeye başladığımda sızlanmaları iniltilere dönüşmüştü.

Onu kucağımdan indirip tek kişilik yatağa yatırmış, üstünde yerimi almıştım. Sweatshirtünü gayet aceleci bir şekilde üzerinden fırlatmış ve öpüşlerimi göğsüne kadar indirmiştim.

Ben onun her zerresiyle özenle ilgilenirken onun nefesi kesiliyor, arada kısık hıçkırıklar bırakıyor, bazen küçük küçük inliyor bazense ellerini saçlarıma sarıp çekiştiriyordu.

Deliydik ve daha da deliriyorduk.

Pantolonunu aşağı indirdiğimde ilk utanma belirtisini göstermişti. Yanakları kızardığında gülümsemiş ve küçük öpücükler kondurmuştum yanaklarına.

İstediği kadar delirebilirdi, o yine de Mark Lee'ydi, dünyanın en güzel adamı.

Parmaklarımı dudaklarına dayamıştım. Sessizlik yemini etmiş gibi seks sırasında tek kelime bile etmemiştik küçük inlemeler dışında.

Parmaklarımı emip ıslattığı süre boyunca onu izlemiştim ve yeterli olduğunda parmaklarımı çekip deliğine konumlandırmıştım.

Parmaklarım içine girdiğinde gözleri dolsa da sesi çıkmamıştı. Bu işlem yanakları hafif pembeleşene kadar devam etmişti, sonra parmaklarının yerini penisim almıştı.

Bu sefer çığlık atmamak için elini ağzına bastırdığında homurdanmıştım. Onu duymak istiyordum, hayır. Onu duymaya ihtiyacım vardı.

İçindeki vuruşlarım bir süre daha devam etmişti, Mark zevkten titremeye başlayınca onu çekip ilk önce onun gelmesini sağlamıştım, bir dakika kadar sonra da ben gelmiştim.

Üzerinden inmeden göz göze kaldığımızda mırıldanmıştı.

"Siktir et etik hasta haklarını, büyük bir zevkle seninle deliririm Nakamato Yuta."

Her kaçışın bir sonu vardı ve Mark bana gelmişti.

Mad Hatter/YumarkWhere stories live. Discover now