1

3.6K 104 9
                                    

Tak pro začátek, jmenuji se Diana Eveline Raddlová. Narodila jsem se 8. srpna 1980. Matku jsem nikdy nepoznala, od mala žiju s tetičkou Bellatrix Lestrangeovou a stríčkem Rodolphusem Lestrangem. Otce jsem vlastně taky nikdy pořádně nepoznala, protože zmizel 31. Října 1981 když mi bylo něco přes rok.

Tetička mě od mala vychovávala s tím, abych věděla kdo jsem a hlavně kým jsem. Věděla jsem moc dobře kým je můj otec, že to byl vrah a nejspíše zabil i mou matku, protože byla obyčejná špinavá mudlovská šmejdka. Byla jsem vychována s tím, že otec chtěl to nejlepší pro kouzelnický svět a chtěl tam jen čaroděje s čistou krví, nebo aspoň s kapkou čarodějné krve.

Tetička mi jednou vyprávěla o jistém Harry Potterovi. Byl to prý obyčejný chlapec, ale v den kdy přišel můj otec zabít jeho i jeho rodiče, něco se pokazilo a jistý Harry Potter ,porazil, mého otce a od té doby ho nikdo neviděl.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ahoj tohle je dá se říct že moje první knížka a ještě do toho fanfikce o Harry Pottrovi. Tak doufám že se vám ti bude líbit. ;)
Přeji příjemné čtení.

Raddlová? [Harry Potter FF cz]✔Where stories live. Discover now