5

2.1K 70 8
                                    

Dny utíkaly jako voda a než se Diana nadála už byl konec školy.  Byla opravdu pilnou studentkou a asi nejvíce ji bavila obrana proti černé magii a lektvary. Tento rok na OPČM byl jistý profesor Quirrell, který údajně měl pod svým turbanem na hlavě Dianina otce, tedy Lorda Voldemorta. Jenže profesora Quirrella opět nějakým způsobem zneškodnil Harry Potter. No a na lektvary měla profesora Snapea, ten nebyl jen profesor, ale i kolejním ředitelem. 

Prázdniny byly nudné ale už se chýlilo opět k odjezdu do školy, předtím si musela jít Diana do Příčné ulice pořídit nové učebnice co potřebovala do školy.  Do školy měl nastoupit nový učitel OPČM jménem Zlatoslav Lockhart. Když vešla Diana do obchodu viděla nejen jeho, ale i dívky kolem něj jak se na něj dívají jak na nějakého hrdinu a nevím co všechno. Šla po schodech na horu do patra, aby na něj měla ,,lepší výhled,, na hoře potkala Malfoye jak si něco žbreptá pod vousy.
,,Taky jsi se přišel podívat na toho troubu?" Optala jsem se a lehce se usmála.
Nejspíše se mě trochu lekl, protože lehce povyskočil, na obličeji to ovšem nenechal znát.
,,No.. jo." Řekl rychle.
Po chvíli přišel Harry Potter do obchodu a Zlatoslav si ho přitáhl k sobě na vyvýšené pódium.
,,Potter." Řekla jsem s nechutí v hlase.
Draco to slyšel a podíval se na mě s lehkým úšklebkem.
,,Takže taky nesnášíš Pottera?" Zeptal se mě a na tváři měl stále ten svůj úšklebek. 
,,Ne." Řekla jsem rychle.
,,Tak to jsme dva." Řekl blonďa a při tom se podíval na osobu o které jsme mluvili.
-
Seděla jsem opět sama v kupé vlaku co mě měl odvést do školy. Netrvalo dlouho a přišel blonďatý chlapec a jeho dva obtloustlí přátelé.
,,Ahoj Dio, Tak mě napadlo že když oba nesnášíme Pottera, tak bychom se mohli více spřátelil co říkáš?"
,,Jasně, proč ne." Odpověděla jsem a dále sledovala utíkající krajinu z okna jedoucího vlaku.

V Bradavicích bylo pořád stejně, přišli jsme do velké síně, sedli si, moudrý klobouk roztřídil prvňáky do kolejí, pak jsme se najedli a šli spát.

Tenhle rok utíkal stejně rychle jako ten první, ale přesto Dianě hrála v hlavě jedna otázka a ta zněla ,,Kdo je Zmijozelův dědic, který otevřel tajemnou komnatu a vypustil jakousi příšeru ven, co nechávala zkamenět čaroděje s mudlovskou krvý? 

Po nějaké době se ukázalo že to byla Ginny Weasleyová z prvního ročníku nebelvírské koleje. Údajně byla pod vlivem ,,deníku Toma Raddla,, a kdo jiný ji zachránil a ne jen ji, ale celé Bradavice než Harry Potter. Nesnášela ho ještě víc než předtím.

Dny plynuly a Diana opět seděla v kupé Bradavickeho expressu a mířila si to na Londýnské nádraží  king's cross. Seděla sama v kupé, takže měla hlavu plnou myšlenek. Tušila že se nějakým způsobem vrací jeji otec, netušila jak a kdy se vrátí, ale věděla že se vrátí a ona se k němu přidá. Najednou se myšlenkama našla u blonďatého chlapce se kterým se celý rok bavila a možná u něj našla zalíbení, ale to si nechtěla připustit, zatím ne.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ahoj doufám že se vám líbí další kapitola omlouvám se ze to tak polopatě, ale v těch prvních 2 ročnících by se toho moc nedělo a bylo by to nudné tak jsem to tak nějak zkrátila. V příští kapitole už bude Diana ve 3 ročníku a začne se více bavit s Malfoyem ;D.

Jestli se vám příběh líbí byla bych ráda kdyby jste napsali nějaký komentář ať vím jestli má cenu pokračovat děkuji za přečtení mého příběhu.
~Barča <3

Raddlová? [Harry Potter FF cz]✔Where stories live. Discover now