14

1.2K 48 5
                                    

Šla jsem zrovna z hodiny OPČM přímo na takové to menší nádvoří s tím že se podívám co se to tam děje. Přišla jsem akorát v čas a viděla jak Draco zrovna seskočil ze stromu a šel k Harrymu. Když se Harry otáčel a Draco mu chtěl poslat nějakou kledbu do zad, v tom mu to ale překazil profesor Moody a proměnil ho v malou bílou fretku. Všichni se začali smát.

,,Zbláznil jste se? Hned ho vraťte zpět!"

Přiběhla i profesorka McGonagallová a taky mu něco říkala. Proměnil ho zpět a Draco se zmateně podíval.

,,Počkejte až se o tom dozví můj otec!" V tom se profesor za ním rozběhl a Draco taky utekl někam do hradu, neváhala jsem a běžela za ním.

Viděla jsem jak zpomaloval, otočil se na mě a šlo vidět jak si oddechl.

,,Myslel jsem že jsi Moody."

,,No dovol?" Řekla jsem se smíchem. Přišla jsem k němu a objala ho.
,,Jako fretka jsi byl docela roztomilí." Řekla jsem pobaveně a upravila mu jeho rozcuch na hlavě.

,,Haha, vtipný." Řekl naoko naštvaně ale usmál se u toho.

Uběhlo pár dnů a byl tu první úkol pro šampióny. Byli jsme na takovým no, dá se říct, že to byl stadión a ve prostřed bylo zlaté vejce, které hlídal jeden drak.

Jako první tam vběhl Cedric Diggory a jeho drak byl šedý švédský kratkoocasý. Vejce za chvíli získal jak nic.

Pak tam přišla Fleur a její drak byl velšský zelený. Trvalo jí to déle jak Cedricovi, ale vejce také získala.

Hned po ní přišel Viktor, kterému jsme s Dracem oba fandili. Měl červeného čínského ohniváče. Vejce získal řekla bych že nastejno se Cedricem.

A teď byla řada na Harrym šel rovnou k vejci ale drak ho přerušil. Měl maďarského trnoocasého draka. Po chvilce si přivolal koště a vyletěl do vzduchu, drak vzlétl taky a řetěz na kterém byl připoutaný to nevydržel a praskl. Ze strachu jsem stiskla Dracovu ruku pevněji, jakmile drak proletěl nad našemi hlavami přitiskla jsem se blíž k Dracovi.

,,Jsem tady, princezno." Usmál se a já se cítila být v bezpečí.

Drak i Harry zmizeli v dáli. Za chvili se objevil jen Harry na košteti, teda aspoň to, co z něj zbylo a vzal si zlaté vejce.

Následujících pár dnů se řešil jen Vánoční ples, anebo jak Harry dostal zlaté vejce. Bylo to už docela únavné, ale bavili mě hodiny tance. Pokaždé jsem byla s Dracem a pokaždé jsme se u toho hodně nasmáli.

Zabýval už jen týden do Vánočního plesu a já zrovna šla do knihovny s tím že si tam udělám úkoly. Někoho jsem za sebou slyšela tak jsem se rychle otočila, byl to Stephan. Přirazil mě k regálu plný knih, začal mě ohmatávat a držel mě celkem silně pod krkem, nemohla jsem se pořádně nadechnout. Políbil mě. Nelíbilo se mi to.

,,Děláš si že mě prdel? Varoval jsem tě!"

Rychle se otočil a já přes rameno viděla  blonďaté vlasy a já věděla komu patří. Sesunula jsem se k zemi a zalapala po dechu. 

Chvíli po sobě stříleli kouzla, ale Draco nestihl jedno vykrýt a už letěl 3 metry daleko a naboural do regálů a některé knihy na něj popadaly.  Cítila jsem vztek i strach zároveň.

,,Draco!" Vykřikla jsem. Byla jsem hrozně naštvaná, vytáhla jsem svou hůlku.

,,Expelliarmus!"

Rychlím krokem jsem přešla ke Stephanovi.

,,Cruc-" zarazila jsem se. Co mě to napadlo použít na něj kletbu co se nepromíjí. Nejspíš poznal co jsem chtěla použít a v očích se zaleskl strach.

Svou hůlkou jsem mu mířila přímo na krk. Měla jsem chuť na něj použít crucio, ale nepotřebovala jsem, aby mě kvůli tomu vyloučili ze školy.

,,Vypadni a už mi nelez na oči, nebo to dopadne hodně špatně! A věř že já jsem schopná všeho!"

Křičela jsem na něj. Se strachem v očích utekl. Přeběhla jsem rychle k Dracovi. Odhodila z něj všechny popadané knížky a pohladila ho po tváři. Draco pomalu otevřel oči.

,,Jsi v pořádku?"

,,Já ano, nebýt tebe. Zase jsi mě zachránil." Utekla mi nejedna slza na povrch. Draco ji setřel rukou a naklonil se a věnoval mi lehký polibek.

,,Neplakej prosím." Řekl a usmál se. Oba jsme si stoupli.

,,Chtěl -  Chtěl jsem se tě zeptat jestli se mnou půjdeš na Vánoční ples. " nervózně se usmál.

,,S tebou půjdu moc ráda."usmála jsem se a Draco mě políbil.

,,Miluju tě." Řekli jsme si oba mezi polibky.

Pak jsme tam uklidili popadané knížky a šli spolu do společenky kde jsme se opět oba rozdělili a každý šel do svého pokoje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak a je tady další kapitola dnes jsem vám ji vynahradila za minulou že byla tak krátká tak tady ta ma přes 750 slov. :D

Doufám že se vám to líbí můžete klidně napsat co by jste změnili a tak.
Budu moc ráda

~Barča  

Raddlová? [Harry Potter FF cz]✔Where stories live. Discover now