6

1.9K 76 5
                                    

A byl tu opět ten den, kdy Diana seděla v kupé a jela po prázdninách zpět do školy. V kupé seděla s kým jiným než s tím blonďatým zmijozelem a jeho ,poskoky,. 

Najednou vlak začal brzdit a venku se zatahovalo a bylo pod mračny. Po asi 15 minutách se vlak znovu rozjel, najednou k nam do kupé proběhla Pansy Parkinsnová. Nejdříve se podívala  docela i překvapeně že je v kupé Draco s Dianou pohromadě.

,,Potter prý omdlel."

,,Omdlel?"

,,Jo."

Odešla. Draco se začal celkem nahlas smát, ale ne zas tak moc. Byl roztomilý. Pomyslela si, a musela se nad tím usmát taky.

Když dorazili do Bradavic a byl čas večeře seděla hned naproti Dracovi a nemohla si nevšimnout že na ni Draco poočku pokukuje. Pak na ni mrkl a otočil se na Pottera.

,,Pottere, Pottere. Ty jsi omdlel, opravdu jsi omdlel?" Řekl a smál se u toho a napodobovali to.

,,Drž hubu Malfoyi!" Odpověděli a otočili se zpět.

Draco se otočil na mě a usmál se, byl hrozně roztomilý, ale co to melu, asi bych měla jít už spát. Řekla si Diana v duchu.

Další den ráno jsme měli péči o kouzelné tvory s Hagridem. Nic moc se tam nedělo až do chvíle kdy Hagrid neposadil Harryho na hypogrifa jménem Klofan. Jakmile přiletěli Draco se naštval a šel k němu s tím, že to zvládne taky, ale Klofan ho škrábl nebo kopl, nevím, vím jen to že Draco už ležel na zemi a já se rozběhla za ním.

Seděla jsme na ošetřovně vedle Draca a držela ho za ruku a on v pohodě oddychoval. Cítila jsem se šťastně.

Draco se probral, tak jsem ho rychle pustila radši. U něj nikdy člověk neví.

,,Proč jsi mě pustila?"

,,Já- nevěděla jsem, jestli by jsi chtěl abych tě držela."

,,Proč bych nechtěl?"

Usmál se. Usmála jsem se taky. Pak mě chytil a mé tělo se naplňovalo štěstím. Aspoň myslím tenhle pocit jsem asi nikdy nepocítila.

Byl čas oběda a Draca už pustili z ošetřovny, vyšli jsme ze dveří a Draco mě chytil za ruku, trošku jsem cukla, nečekala jsem to, ale nechala jsem to být a vešli jsme ruku v ruce do velké síně. Všechny pohledy směřovali na nás, ale já to nějak neřešila, protože jsem byla v tu chvíli nejvíc šťastná.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak je to takovy kratší kapitola, ale to snad nevadí. Doufám že se líbí :-)
Byla bych ráda kdyby jste napsali jestli má cenu pokračovat děkuji  a přeji příjemné čtení

~Barča

Raddlová? [Harry Potter FF cz]✔Where stories live. Discover now