013

735 71 43
                                    

ɴᴇᴡ ᴘᴇʀꜱᴏɴ, ꜱᴀᴍᴇ ᴏʟᴅ ᴍɪꜱᴛᴀᴋᴇꜱ
❛ Feeling it overtake
All that I used to hate
One by one every trait
I tried but it's way too late❜

⠀ɴᴇᴡ ᴘᴇʀꜱᴏɴ, ꜱᴀᴍᴇ ᴏʟᴅ ᴍɪꜱᴛᴀᴋᴇꜱ⠀❛❛ Feeling it overtakeAll that I used to hateOne by one every traitI tried but it's way too late❜❜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

┍━━━━━━━┑

◃ 𝐂𝐈𝐆𝐀𝐑𝐄𝐓𝐓𝐄𝐒 𝐀𝐅𝐓𝐄𝐑 𝐒𝐄𝐗 ▹

┕━━━━━━━┙

A fürdőszoba csempéjét belepte a pára, mely a forró fürdővízből áradt. Dabi a szinte csordultig teli fürdőkádban terpeszkedett, míg Hawks hátával mellkasának dőlt. Egy szót se szóltak. Részben azért, mert lassan már hajnali három is elmúlt és mindkettejüknek hosszú napja volt, másrészről pedig élvezték a csöndet és egymás társaságát, amihez nem szükséges beszéd. 

Dabi a földre hajított nadrágja felé kezdett nyújtózkodni, és mikor elérte, zsebébe nyúlt és elővette doboz cigijét. Kivett egy szálat és szájához emelte. Épp készült a dobozt a földre hajítani, majd nyugodtan meggyújtani a cigit, mikor Hawks hátrapillantva, tenyerét kérően felé nyújtotta.

— Én is kérek. — jelentette ki határozottan. Dabi valamiért vonakodva, de kezébe nyomott egyet.

— Te mégis mióta cigizel? — nevetett, majd képességével meggyújtotta mindkettejük szájából kilógó szálat.

— Te meg mióta vagy ilyen kíváncsi? — vágott vissza mosollyal arcán, mire Dabi csak megforgatta szemét, utána Hawkssal egyszerre beleszívtak cigijükbe. — Nem cigizem, sőt eszem ágában sincs rászokni vagy ilyesmi. Csak ritkán elszívok egy-két szálat. — Dabi alig észrevehetően bólogatott válaszként. Tudta, hogy hiába teszi, hisz Hawks nem látja, de nem igazán figyelt arra mit is csinált. Csak valahogy reagálnia kellett arra, amit Hawks mondott, habár csak fél füllel hallgatta. Elmerült gondolataiban és a nosztalgia áradatban, ami egyik percről a másikra hatalmába kerítette. Végignézett Hawks foltos nyakán. Beleszívott cigijébe, kifújta majd beleszippantott a füsttel és párával teli levegőbe. Mintha minden a régi lenne. — Megint kezdődik elölről? — motyogta fejét lehajtva, ezzel megtörve az idilli csendet.

— Hm? Mire gondolsz? — kérdezett vissza. Hawks vállára hajtotta fejét és egyik kezével körbe fonta derekát. — Ismét titokban találkozgatunk éjszakánként, mintha bármit is titkolnunk kéne? — Dabi elgondolkodott. 

— Hát... tekintve, hogy te egy ünnepelt hős vagy, én pedig egy körözött bűnöző, nagy valószínűséggel igen. Szőke. — Erre Hawks csak mélyen sóhajtott egyet. Utálta, hogy Dabi mindenből viccet tudott csinálni és csak ritkán vette komolyan a dolgokat. Tudta, hogy érti mire szeretett volna kilyukadni, de Dabi utált lelkizni vagy nyálas témákban elmélyülni, ezért az ehhez hasonló helyzeteket csak hülyéskedéssel tudta le. — De most nem kell attól félnünk, hogy valaki ránk nyit. — A hős egy egyszerű visszafojtott nevetéssel reagált. Lehet mégsem olyan borzalmas Dabinak ezen tulajdonsága. Egy halvány mosollyal arcán, fejét Dabijénak döntötte. 

MAYBE ; 多分 | dabihawksWhere stories live. Discover now