009

811 89 56
                                    

⠀ʜᴏɴᴇʏ ᴡʜɪꜱᴋᴇʏ⠀
❛The honey whiskey's kickin'
Go down, go down
I think I better go before I try something
I might regret

⠀ʜᴏɴᴇʏ ᴡʜɪꜱᴋᴇʏ⠀❛❛The honey whiskey's kickin'Go down, go downI think I better go before I try something I might regret❜❜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


┍━━━━━━━┑

◃ 𝐀𝐏𝐎𝐂𝐀𝐋𝐘𝐏𝐒𝐄 ▹

┕━━━━━━━┙


A lépcső alján egy kopott ajtó várta őket. Dabi lenyomta a kilincset és belépett rajta, a szőkével a nyomában. Egy rövid, csempézett folyosóra belépve, rögtön megcsapta őket a fülledt levegő és a nem éppen kellemes szagok melyek abban terjengtek. Harsány zenétől zengett az egész helyiség. Fejük felett egy cián színű led csík vezette őket tovább, végül egy karzaton kötöttek ki. Tömve volt emberekkel, minden korosztályból. Rögtön a bejárat mellett vadul csókolózva, zihálva fetrengett két ismeretlen a sarokban. Hawks megvetően végignézett mindkettejükön.

— Haver, legalább mennétek szobára... — mondta szinte teljesen feleslegesen, hisz a pár még azt sem vette észre, hogy ott állt. A hangos zenétől pedig úgysem hallottak volna semmit sem. Dabi kezét Hawks feje tetejére csúsztatta és maga felé fordította azt.

— Ne törődj a narkós szerelmesekkel. Erre gyere. — biccentett fejével a karzatról levezető lépcső felé. Míg a lépcsőn haladtak, igyekeztek nem rálépni a fetrengő részegekre, vagy megzavarni a flörtölő párokat. Miután leértek, Hawks észrevette a kis terem végében lévő kis színpadod, amin egy fiatal DJ biztosította a zenét a csápoló, egymást lökdöső embereknek.

A legalsó szintre érve, a színpaddal ellenkező irányba átvergődték magukat a tömegen. Dabi a viszonylag üres bárpulthoz vezette Hawkst. Egy hamu szőke hajú férfi állt a pult mögött. A poharakat törölgette egy szürke ruhaanyaggal, miközben szájában egy szál cigaretta virított. Habár nem volt szemöldöke, szemöldökcsontja kiugrott homlokából, melynek közepén fekete szegecsek futottak felfelé orrnyergétől kezdve. Szája fölött és állán borosta díszelgett. Világos kék, szinte szürke szemei még barátságtalanabbá tették így is markáns arcát.

— Adj valami finomat, mindjárt szomjan veszek. — csapott rá Dabi a pultra a férfi előtt. Ezt követően Hawks is közelebb lépett.

— Máris, Dabs. ~ Csinálj magadnak! — cáfolta meg magát. Az imént eltörölt pohárral kezében az italok közt kezdett keresgélni. Pezsgőt öntött bele, majd nyakon küldte Red Bullal. Lerakta Dabi keze mellé, aki ezt követően már bele is kortyolt. — Neked mit adhatok? — emelte tekintetét Hawksra. — Oh, hogy te vagy az. — Megtörölte kezét enyhén piszkos kötényébe, ami csípőjén lógott. Elnyomta cigijét a hamutálba, ezután kisétált a pult mögül egyenesen Hawkshoz. Kézfogásra invitálta, amit a szőkeség nem félt elfogadni. A baráti fogadtatásnak köszönhetően úgy érezte nincs mitől tartania. — Megtisztelő, hogy a második számú hős is csatlakozott hozzánk. Üdv a seregben! ~ Ki vagy rúgva! — rázta meg kezét erősen.

MAYBE ; 多分 | dabihawksWhere stories live. Discover now