010

765 81 26
                                    

⠀ᴘᴏꜱꜱɪʙɪʟɪᴛʏ
❛❛So tell me when my sigh's over
You're the reason why I'm closed
Tell me when you hear me fallin'
There's a possibility it wouldn't show❜❜

⠀ᴘᴏꜱꜱɪʙɪʟɪᴛʏ⠀❛❛So tell me when my sigh's overYou're the reason why I'm closedTell me when you hear me fallin'There's a possibility it wouldn't show❜❜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


┍━━━━━━━┑

◃ 𝐁𝐄𝐓𝐑𝐀𝐘𝐀𝐋 ▹

┕━━━━━━━┙



Az egyik környező épület tetején ültek. Fáradt szemeikkel, hunyorogva nézték a napfelkeltét. Úgy döntöttek nem éppen egy koncert mosdója a legalkalmasabb hely arra, hogy annyi év után átbeszéljenek mindent. 

Hawks orrnyergét dörzsölve ült a néma Dabi mellet. Nem tudta hol kezdje, annyi mondanivalója volt, míg a másikuk úgy tűnt legszívesebben egy szót sem szólna. Annyi minden történt röpke öt perc alatt, olyan szürreálisnak tűnt az egész mindkettejük számára.

— Azt hiszem...

— Kezdjük ott, hogy mit kerestél a zsebemben? — kezdett volna bele Hawks, de Dabi félbeszakította.

— Nem turkáltam, meg semmi. A földön találtam... — szemeit lesütötte, amint elengedte orrnyergét. — De ha nem veszem észre... el se mondod? — Dabi mélyen sóhajtott egyet.

— De biztos elmondtam volna, csak megvártam volna a megfelelő alkalmat, vagy mi. — Vakarta meg tarkóját. Ezúttal még ő is szégyellte magát kissé. Ezt nagyon elrontotta. Százszor lejátszotta a fejében azt a pillanatot, miként is árulja el a hősnek, hogy ő Touya. Többször gondolt arra, milyen képet fog vágni a másik, mikor meg tudja az igazságot. De ilyen módon? Egyszer sem gondolta volna, hogy így fog alakulni.

— Három hónap neked nem volt elég? Sőt hat... hét év alatt nem gondoltál arra, hogy mondjuk felvedd velem a kapcsolatot? 

— Volt jobb dolgom is.

— Hát persze! — forgatta meg szemeit. — Ez nevetséges! Hazamegyek. — Épp készült felállni és ott hagyni Dabit, de megragadta karját.

— Nézz rá az arcomra, úgy nézek én ki, mint aki unatkozott? — Hawks elfordította fejét. Elgondolkozott azon, hogy maradjon vagy menjen. Végül úgy döntött, visszaül. Hisz mikor tisztázzák a dolgokat, ha nem akkor. Nem volt már kisgyerek, hogy faképnél hagyjon valakit egy ilyen pillanatban, még akkor sem, ha úgy érezte, belülről felemészti a düh és még sok egyéb érzés, melyek benne kavarogtak.

— Hogy történt? — kérdezte halkan, mintha kissé félt volna megtudni a választ. Dabi sebei rosszabbodtak, nem is kicsit, míg távol voltak egymástól. Sőt borzalmasan néztek ki, látványa egyenesen visszataszító volt, már akinek.

MAYBE ; 多分 | dabihawksWhere stories live. Discover now