006

1K 85 70
                                    

ᴛᴏɴʏᴀ ʜᴀʀᴅɪɴɢ
Yeah you rose from the ashes
And survived all the crashes❜❜

⠀ᴛᴏɴʏᴀ ʜᴀʀᴅɪɴɢ⠀❛❛Yeah you rose from the ashesAnd survived all the crashes❜❜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

18+ // SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

┍━━━━━━━┑

◃ 𝐈𝐅 𝐘𝐎𝐔 𝐖𝐀𝐍𝐓 𝐓𝐎 ▹

┕━━━━━━━┙



Touya szobájában várt Keigora. Nem ugrott ki bőréből. Természetéből adódóan azzal is megbékélt volna, hogyha aznap végül mégsem jön el. Nehéz napjuk volt és hosszabb, mint általában, ugyanis be kellett pótolniuk a másnapi kiképzésüknek egy részét. Álmosnak érezte magát még úgy is, hogy szokásához híven nem nyújtotta a maximumot. Belegondolt, hogy akkor Keigo mégis mennyire lehet kimerült, hisz ő mindig belead apait-anyait. Az is megfordult a fejében, hogy lehet, hogy már rég alszik.

Ágyán feküdt és bámulta a fehér plafont, amit a félhomály lepett be. Szemei minden egyes pislogásnál egyre inkább leragadtak, míg végül lassan el nem nyomta az álom. 

▴ ▸ ▾ ◂

Az ajtó csapódásának hangjára riadt fel. Összerezzent, ahogy a bejárat felé kapta fejét és szemei egy szempillantás alatt kipattantattak. Keigo állt az ajtóban. Szokása szerint megint kopogás nélkül lépett be. Azonnal a nyitott ablakhoz sietett majd rögtön be is csukta azt. 

— Ember, december van! Meg lehet itt fagyni. 

— Mennyi az idő? — dörzsölte meg szemeit miközben felült az ágyon.

— Fél tizenkettő körül van. — Keigo megállt az ablak előtt. Fáradt szemeivel a kinti tájat fürkészte. Majd cigifüst illat ütötte meg orrát, ahogy Touya a feje búbjára helyezte állát. A többséggel ellentétben ő nem utálta a cigaretta jellegzetes szagát, sőt szerette. Sokan orrfacsarónak tartják, de ő kifejezetten kellemesnek találta. Még akkor sem tartotta volna rossznak, ha nem Touyara emlékeztette volna. — Megint cigiztél? — kérdezte mosolyogva. Nem ítélte el őt érte. Tudta, hogy  valahogy le kell vezetnie a stresszt.

— Ühüm. — hümmögte.

— Még mindig nem értem honnan szeded a cigidet, és hogy nem fogysz ki belőle soha. 

— Az maradjon csak az én titkom. — kerülte ki a válaszadást.

Touya, derekára csúsztatta kezeit és körbefonta őket körülötte. Fejét lejjebb hajtotta és száját a nyakán lévő csupasz bőrfelülethez érintette, utána lassan lágy csókokat lehelt rá. Ahogy egyre szorosabban ölelte magához Keigot, úgy csúszott fel karjain pulcsijának ujja. Ennek köszönhetően kilátszódtak sebei, amit nem fedett semmi. Mióta a program részese volt, sokat rosszabbodott sebeinek állapota, ami nem kerülte el Keigo figyelmét.

MAYBE ; 多分 | dabihawksWhere stories live. Discover now