Capitolul 4

4.2K 153 7
                                    

   Regele înaintează și deschide cu o mică reținere ușa dormitorului, cu toate că era nerăbdător să își cunoască perechea avea o oarece reținere. Evelyne dormea fără nicio grijă în patul lui Sebastian, trupul său mic și firav pierdându-se între așternuturi.

   Sebastian începe să înainteze spre ea rămând cu garda jos când acesta îi privi chipul angelic. Acest copil este perechea mea? E prea mică și firavă, îmi e frică să nu îi fac vreun rău. Gândi acesta privind-o în timp ce se foiește în somn. Se apropie din ce în ce mai aproape de pat și își face curaj să îi atingă o șuviță de păr ciocolațiu pe care i-o dă după ureche.

   Începe să își plimbe degetul pe obrazul fin al fetei, lăsând în urma sa o atingere caldă și plăcută care o făcu pe Evelyne să suspine în timp ce își deschidea ochii albaștrii superbi care îl vrăji într-o clipită pe rege. În schimb, Evelyne se îndepărtează de atingerea lui Sebastian. Era de-a dreptul speriată, dar vrăjită de statura și aspectul regelui. Este foarte înalt, cât un munte și lat cât unul, gândi fata.

   — Cine ești și ce caut eu aici? Întrebă aceasta.

   — Numele meu este Sebastian, sunt regele acestei lumi, iar tu micuțo ești perechea mea. Spune acesta și fără să stea pe gânduri o ia în brațe băgânduși nasul în scobitura gâtului său mirosindu-i mirosul de liliac.

************************************
Știu că e un capitol foarte scurt de nici 300 de cuvinte, dar promit că următorul va apărea mai devreme decât veți spera și va fi de peste 1000 de cuvinte.❤
  

  
  

Aleasa regeluiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum