9. FEJEZET ♡

36 4 1
                                    

Eltelt két hónap. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden a legnagyobb rendben van. A környezetem szerint szülés utáni depresszióval küzdök. Én úgy gondolom, hogy szimplán elegem van mindenből. Nem találkoztam vele majdnem két hónapja, csak néha-néha telefonon beszélünk. Úgy tűnik, mintha nem érdekelnénk. Időközben az anyatejes táplálást is el kellett hagynom, ezért tápszerre váltottunk. Egyik napról a másikra történt, nem tudjuk az okát. Az orvos szerint a stressztől apadhatott el. A tápszerrel való kísérletezgetés is katasztrófa volt. Alig aludtam az elmúlt hetekben. Szegényem nem tudott pihenni, hiszen fájt a hasa. Amilyen jó kisbaba volt eddig, most csak szenved és hisztizik. Nem tudok megfelelni neki napi 24 órában. Ez fáj a legjobban. Folyton kézben lenne, konkrétan nem tudok tőle semmit csinálni, pedig most várok egy pár vendéget az ajándék pillákra. Az evés sem megy, és sajnos visszaszoktam a cigire. Kövérnek és visszataszítónak érzem magam. Folyton azon jár az eszem, hogy hogyan tudnék lefogyni még jobban. Tudom, hogy nem tesz jót a szervezetemnek ez az életvitel, de abszolút nem tudok az evésre gondolni. Nem megy. Rettentő rossz minden. Legalább anyáék jól vannak. Nem szívesen mentek haza. Nem igazán beszéltem nekik az érzéseimről, mert nem akartam őket felidegesíteni. Azt tudják, hogy már nem tudom természetesen táplálni a gyerekemet, és azt is, hogy ez egy nehéz időszak. Támogatnak, és mindenben segítenek, de valahogy úgy érzem, hogy semmi sem segít. Teljesen elkeseredtem. Totál elvesztem.

Beával nem tudtunk találkozni, mert közbejött neki néhány családi probléma, de tavasszal megpróbálunk összehozni egy találkozót. Zoé kibékült Benjivel, aminek örülök, de nagyon reménykedem benne, hogy nem csinál több ostobaságot ez a fickó, mert megölöm. Ariana remekül teljesít az új munkahelyén, és Gergővel tökéletes párt alkotnak. Alex meg néha keres, de különösképpen nem beszélünk.

Túl voltam néhány vendégen. Nagyon furcsa volt újra dolgozni, de nagyon élveztem. Mintha kiszakított volna a szar hétköznapokból. Zoé vigyázott Borkára, míg pilláztam. Annyi mindent köszönhetek neki, rengeteg mindenben a segítségünkre áll. Végül megtaláltuk a megfelelő tápszert, amitől jól lakik, és nem fáj a pocakja. Ez a gond mintha megoldódott volna. Rengeteget járkáltunk orvoshoz emiatt, na, meg néhány kötelező vizsgálat miatt is mentünk. Borka gondja megoldódott, viszont az én fejem még mindig nincs rendben. Gyenge vagyok, de pihenni nem tudok. Képtelen vagyok kikapcsolódni, pedig a munkát rettentően élveztem. Az összes vendégem kíváncsi volt a kislányomra, ezért mindegyiket behívtam, hogy vessenek rá egy pillantást. Néhányuktól tanácsokat is kaptam, amiket igyekszem megfogadni, de folyton elnyom a depresszió.

Hétfő reggel kaptam egy telefont. Különös érzésem támadt, hogy talán nem kellene, mégis felvettem. Amikor bemutatkozott a hölgy a vonal másik végén, azt hittem, elájulok. Nem gondoltam volna, hogy felhív, hogy érdekli ez a pillás dolog. Hirtelen meg sem tudtam szólalni. Holnap délelőtt tíz órára várom a szerelmem feleségét. Miután letettük a telefont, egyből felhívtam Őt, hogy leszúrjam, de rájöttem, hogy én voltam hülye, amiért adtam neki egy utalványt. Egyáltalán nem vettem komolyan.

– Szia, szerelmem, mondd!

– Szia! Hol vagy? – kérdeztem, mert hallottam, hogy autóban ül.

– Nem hiszed el, de nemsokára nálad – nevetett.

– Tényleg?

– Aha, de csak benézek.

– Mindegy, egy perc is elég lesz ahhoz, hogy lebasszalak – mondtam, majd rá is nyomtam a telefont, nem vártam meg, hogy válaszoljon.

Bementem a szobába, ahol Borka békésen aludt. Különben nagyon nagyot nőtt, sokat változott. Már nem is rám hasonlít. Megsimogattam az arcát, aztán csendben kivonultam a szobájából. Kimentem az erkélyre, és felhívtam gyorsan Zoét. Elmeséltem neki, hogy kit várok holnapra. Nem akart hinni a fülének, de megnyugtattam, hogy én sem fogtam még fel. Szerinte el kellene szólnom magam véletlen. Miért mondott ilyet, mikor ismer? Pontosan tudja, hogy nem vagyok olyan. Félóra múlva csengetett, én pedig beengedtem. Egyből röhögni kezdett.

A nagylányok nem sírnakWhere stories live. Discover now