Κεφάλαιο 5

766 60 39
                                    

10 λεπτά μετά

Πέρασαν λίγα λεπτά ο Χάρι ένιωσε καλύτερα, συμπάθησα τον καθηγητή τον οποίο έμαθα πως τον έλεγαν Remus Lupin αν και κάτι δεν μου κολλούσε μα δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία διότι σκεφτόμουν τον Malfoy με εκείνα τα γκρι πανέμορφα μάτια και..... ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΏΣ ΈΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΈΝΟ. Είπα στον εαυτό μου.

-Emma είσαι εντάξει; με ρώτησε η Ερμιόνη
-Ναι μια χαρά είμαι..... να απλώς εε..... πρέπει να πάω στο μπάνιο, είπα συγχισμενη.
-Οκ, όμως μην αργήσεις γιατί σχεδόν φτάσαμε
-Οκ Ερμιόνη.
Είπα και έφυγα γρήγορα. Προσπερα και εσπρωξα αρκετά άτομα πέρασα μπροστά από τον Blaise, τον Draco και τα τσιράκια του κάτι μου είπαν μα εγώ συνέχισα να τρέχω μπήκα στο μπάνιο. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Και τότε έκανα το λάθος τα μάτια μου είχαν γίνει έτσι και δεν το είχα καταλάβει.

Πως έγιναν :

Και κοιταχτικα στον καθρέφτη τότε είδαν έναν ψηλό άντρα να σκοτώνει κάποιον και μετά να γελάει χωρίς τιψεις τότε ένα ουρλιαχτό έφυγε από το στόμα μου και λυποθυμισα

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Και κοιταχτικα στον καθρέφτη τότε είδαν έναν ψηλό άντρα να σκοτώνει κάποιον και μετά να γελάει χωρίς τιψεις τότε ένα ουρλιαχτό έφυγε από το στόμα μου και λυποθυμισα.

Ξύπνησα με έναν όμορφο, ντυμένο στα κίτρινα, κάστανο αγόρι να με κοιτάει τότε σηκώθηκα απότομα και πάλι μια κραυγή όχι τόσο δυνατή ξέφυγε από το στόμα μου όμως το αγόρι πρόλαβε και μου έκλεισε το στόμα και με πήρε στα χέρια του και κάπου με πηγενε. Εγώ εντομεταξι όταν με πήρε στα χέρια του ξαναλυποθυμησα.

pov του αγοριού

Περνούσα από έναν διάδρομο του τρένου μέχρι που άκουσα ένα ουρλιαχτό τόσο δυνατό που παραλίγο να σπάσουν τα παράθυρα του τρένου αν και κάποια ραγισαν. Είδα μια κληδωμενη πόρτα και κατάλαβα πως από εκεί ήρθε το ουρλιαχτό. Έσπασα την πόρτα και βρήκα πεσμένο με ανοιχτά τα μάτια ένα κορίτσι δεν ανέπνεε είδα τα ανοιχτά της ματιά και είδα πως ήταν σαν του φιδιού την σήκωσα και την έβαλα να ξαπλώσει πάνω στα πόδια μου ενώ ταυτόχρονα μας κοιτούσαν φοβισμένα κάπου στα 10 παιδιά.

𝒀𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄//𝑫.𝑴حيث تعيش القصص. اكتشف الآن