Huisje

6.3K 56 4
                                    

We komen aan bij het huis en zien dat we het delen met een andere vriendengroep. De jongens staat al voor het huisje te wachten. We lopen er op af en mijn oog valt meteen op de jongen met blonde haren en blauwe ogen. Het is de jongen van het vliegveld. Ik verstijf en blijf staan Bo duwt me en zegt. Waar kijk je na? Uhm Uh niks zeg ik snel en loop door om ons voor te stellen aan de jongens. Ik stel me voor aan de jongen met oranje haar Koen heet hij. Hallo zegt hij vrolijk ik ben Koen en jullie moeten vast de andere groep zijn waarmee we dit huis delen. Ja zeggen we met zijn 4e zeg ik. Ik stel voor aan de 2e jongen Rob heet ie hij heeft bruin haar en bruine ogen. Ik ben Dana zeg ik en loop gelijk door naar de 3e jongen. Hij heeft een vol baartje en hij ziet er volwassen uit. Hoi ik ben Raoul zegt ie. Hoi ik ben Dana zeg ik. Ik vraag aan hem of hun elkaar allang kennen. Raoul antwoord met dat ze met z'n 5e een youtube kanaal hebben alleen de 5e jongen komt morgen pas. Hij kreeg het niet geregeld ofz geen idee. Oh oké zeg ik en stel me voor aan de laatste jongen. Heyy zegt hij vrolijk Ik ben Matthyas maar iedereen noemt me matthy. Oh dan hey Matthy ik ben Dana. Mooie naam heb je zeg. Ik voel dat ik een beetje rood word en geef Matthy snel een hand. Hij duwt mijn hand omlaag en geeft mij meteen een knuffel. Niet zo verlegen zijn ik bijt niet grapt Matthy. Ik moet lachen. Hoe oud zijn jullie allemaal vraagt Bo. Ik ben 24 zegt Raoul en koen en rob zijn 22. En Matthy daar is 23. Oh wat grappig Maud is ook 24 en Renske en Bo 22 en ik 23 zeg ik snel. Wat toevallig zegt Koen. Ja wij wonen met zijn alle die hier nu zijn in een huis. Wow dat lijkt me echt leuk met al je vriendinnen of vrienden samenwonen zegt Bo. Zullen we maar naar binnen gaan stelt Renske voor. Ja isg roept iedereen. Iedereen loopt naar binnen en Koen schreeuwd. IK PAK DE GROOTSTE KAMER! En sprint naar boven. Nou die is weg zegt Raoul. Koen komt even later terug naar beneden en zegt er zijn maar 4 bedden en 1 slaapbank. We moeten dus splitsen zegt Koen. Rob stelt voor dat we de leeftijden bij elkaar doen. Iedereen stemt mee. Koen en Renske liggen samen op de kamer, Maud en Raoul, Rob en Bo en Ik en Matthy. Iedereen is naar zijn kamer om zijn koffer uit te pakken en Matthy en ik blijven alleen onder over. Hij vraagt of ik een vriendje heb. Ik twijfel even of ik eerlijk moet zijn of niet. Ik besluit eerlijk te zijn en zeg. Nee ik heb geen vriendje helaas. Oh zegt Matthy dat had ik niet van jouw verwacht. Hoezo niet vraag ik? Nou gewoon je bent een heel knap meisje als ik dat mag zeggen. Awh dankje zeg ik en geef hem een knuffel. We lopen naar onze kamer en pakken onze koffers uit. Hij verteld een beetje waar hij woont en studeert en eigenlijk allemaal de basis dingen. Ook vertel ik hem alles over mij en zo hebben we elkaar beter leren kennen.

POV RENSKE
Ik lig samen met Koen op de kamer wat ik zeker niet erg vind. Hij is erg grappig en zeker wel mijn type dus zo erg is het niet. Koen vraagt of ik het erg vind om in een bed te slapen ik zeg dat het mij niet zoveel uitmaakt en dat het gwn kan. Even later gaat Koen douche en lig ik alleen op bed. Ik krijg een appje van Dana.

Dana: jow rens
renske: ey dana
is er iets?
dana: nee niets erg maar is Koen niet best jouw type?
renske: Ja zeker wel. Ik vind het ook zeker niet erg dat ik met hem slaap
Dana: hahaha dat vind ik met matthy zeker ook nie erg.
kut matthy komt terug ik kom zo wel maar je kamer
tot zo
renske: tot zo

POV KOEN
Yess ik lig samen met Renske op de kamer. Ze is echt zo knap niet normaal. Ik ben echt blij dat ik ff gefixt heb dat ik met haar op een kamer kon. Hopelijk vind zei dat ook bij mij. Als ik klaar ben met douche vraag ik haar wel even of ze een film wilt kijken dat vind ze vast leuk. Ik droog me af en kleed me aan. Ik trek een Trainingsbroek en trui aan. Lekker simpel lekker fris. Ik spring ik bed en vraag aan Renske. Ey heb je misschien zin om een film te kijken?
Ja leuk is goed! Welke film zou je willen kijken dan vraagt Renske. Uhm geen idee even kijken. ik kijk even rond op netflix en klik een film aan. Ik sla mijn arm om me heen en Renske kruipt tegen me aan. Ik merk dat ik het helemaal niet erg vind. Hoe kan dat zo snel?
Renske en ik zijn erg moe en besluiten na de film te gaan slapen die vliegreis was ook vermoeiend.

Ibiza met de BankzittersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu