dag 2

5.3K 42 9
                                    



POV DANA
Ik werd wakker in mijn kamer met barstende koppijn. Ik ging rechtop zitten en zag dat Matthy niet in mijn kamer was. Ik probeerde op te staan maar het koste heel veel moeite. Mijn hoofd bonkt heel hard, ik probeer naar de woonkamer te lopen als ik iedereen zie zitten. Ik merk dat mijn benen het niet lang meer volhouden. Ik probeer goeiemorgen tegen iedereen te zeggen maar er komt niks uit mijn keel. Mijn benen geven het op en ik val van de trap. Het enige wat ik hoor is Matthy mijn naam schreeuwen. Als ik mijn ogen opendoe zie ik iedereen om mij heen staan. Ze vragen hoe het gaat en in zeg heel slecht. Ik heb hele erge hoofdpijn en mijn benen hebben geen kracht voor mijn gevoel. Je bent van de trap gevallen zegt Koen zacht. Ja sorry mijn benen gaven het op en ik zag niemand boven dus ik moest wel naar beneden. Sorry zegt Matthy lief, Nee maakt niet uit Matthy het is mijn eigen fout. Ik had gewoon boven moeten blijven en iemand moeten appe, maar wat is er gisteren eigenlijk gebeurt na die val van mij. Ik zag zwart en vanaf daar kan ik me niks meer herinneren. Matthy begint het verhaal te vertellen. De jongen die op je viel is uit de club gegooid, hij probeerde jouw nog mee te nemen maar dat lukte hem niet want ik was bij jouw. Hij wouw je een drankje geven waardoor je heel slap werd en alles zou doen wat hij zei. Gelukkig waren wij er optijd bij. Ik heb je naar huis gebracht en op bed gelegd, maar je was nog steeds niet wakker geworden dus ik was best wel bezorgd. De andere kwamen een uurtje later naar huis zodat jij rustig zou kan gaan slapen. Awh jongens jullie zijn de beste. Sorry dat ik jullie avond verpest heb, ik had dat drankje gewoon niet moeten drinken zeg ik. Renske zegt Dana jij kan er helemaal niks aan doen we zijn inieder geval al blij dat je weer wakker bent. Iedereen heeft mij een knuffel en er valt een traan over m'n wang. Als iedereen rustig weer op de bank gaat zitten. Ziet Matthy dat ik een traan op mijn wang heb en Vraagt of ik naar boven wil, ik knik. Kan je zelf de trap op lopen? Nee sorry dat lukt me niet. Matthy tilt me op en legt me in mijn bed. Hij slaat een arm om me heen en vraagt of ik een film wil kijken. Ja tuurlijk kies er maar een uit. Matthy start een film op en ik kruip tegen hem aan. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en hij kriebelt mij op mijn hoofd. Ik probeer hem ik zijn ogen aan te kijken maar dan duwt hij al zijn lippen op die ban mij. Het voelt zo fijn om iemand te hebben die van je houdt.

MATTHY POV
Dana is inmiddels in slaap gevallen en ik zet mijn laptop weg, ik pak mijn telefoon erbij en ga wat op insta scrollen. Ik wil haar natuurlijk niet wakker maken. Ik kijk naar haar schattige gezicht en krijg meteen een glimlach op mij te zien. We zouden vandaag eigenlijk naar de stad gaan met zijn alle, maar aangezien Dana nog last had met lopen bleef ik met haar thuis. Als ik zie dat Dana rustig slaapt probeer ik haar stiekem op te tillen en bij het zwembad bedje te leggen. Ik leg haar neer en zie dat ze wakker word. Lekker geslapen? Ze wrijft nog door had ogen heen als ze doorheeft dat ik er sta ze lacht en zegt ja hoor. Ik vraag of ze wil zwemmen zodat we toch nog wat leuks kunnen doen vandaag, ze stemt er mee in en spring het water in. Ze is zo mooi, zo knap zo lief. Ik zwem naar haar toe en zoen haar. Ze slaat haar armen en benen om mij heen en zoent me terug. Als onze lippen elkaar loslaten vraag ik haar. Lieve lieve Dana wil jij mijn vriendin zijn?

DANA POV
Lieve lieve Dana wil jij mijn vriendin zijn? Ik krijg een grote lach op mijn gezicht en mijn hart begint te bonken. Ja natuurlijk wil ik dat Matthy. Ik kus hem gelijk terug. Hij duwt me onderwater en ik stik half. Oh sorry ik wilde je niet laten stikken. Hahahah geeft niet ik was er gewoon niet op voorbereid. Maar jij ook niet en ik duw Matthy onderwater. Hij komt lachen boven water en de rest van de dag zwemmen we nog wat rond. Ik wil mij gaan opfrissen als Matthy net de badkamer in loopt. Samen douche? Ik merk dat ik een beetje zenuwachtig word maar zeg toch ja. We stappen de douche in maar ik merk gelijk dat het heel gezellig is en helemaal niet akward ofz. Hij pakt mij bij m'n heupen beet en kijk lief. Wat heb ik toch de knapste meid van de wereld hier in de douche staan. Ik begin te lachen en ik de knapste jongen. Hij geeft me een kus op mijn hoofd en we douche verder. Ik ben benieuwd hoe dit na de vakantie verder gaat. Of hij mij dan nog wilt zien. Als we ons opgefrist hebben en in de woonkamer zitten komt de rest binnen. Heyyy gaat ie alweer beter vraagt Koen meteen? Ja veel beter we hebben de hele dag hier gezwommen. Oeh gezelli zegt Maud. Hoe was jullie dag in de stad vraagt Matthy. Heel leuk we hebben geshopt en even ergens gegeten zegt Raoul. We hebben ook een cadeautje meegenomen voor jullie roept Renske. Wat lieff dat hoefde jullie echt niet te doen hoor. We pakken het cadeau uit en het is een licht blauw shirt met de tekst. I will always love you. Matthy heeft hetzelfde shirt zodat we die samen aan kunnen. dank jullie wel jongens zegt Matthy terwijl hij mij een knuffel geeft.

Ibiza met de BankzittersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu